Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Антабка

Вариант № 2 (антабка с винт) ..

6.00лв.

Антабка keymod

..

16.00лв.

Армейски брезентов колан
Колан служи за транспортиране на пушка или карабина. Лесно се превежда на позиция на стрелката на гръдния кош или на рамото.
Състои се от здрава лента платно, пръстени, стоманени капаче, метална тока и фиксатор.
Всички елементи са надеждно закрепени с помощта на нитове. Металните елементи се обработват със защитно покритие. Широчина на лентата 35 милиметра. Коланът може да се регулира, като се вземат предвид индивидуалните особености на стрелката. Тегло 180 грама. Материал Брезент. Цветът е зелен.

10.00лв.

Армейски колан
Колан за пушка, изработен от здрав брезент е предназначен за транспортиране на пушка за лов и извършване на машини за сервизни задания. Колан завършва са оборудвани със стоманени мощни карабини. На колана има възможност за коригиране на дължината на растежа на човек. Колан служи за носене на рамената както на рамото, така и на гърдите.

11.00лв.

Долг м2- тактически ремък
В днешно време на пазара за ловни аксесоари се предлага много и разнообразно снаряжение, а с използването на тактическия оръжеен ремък «Долг м2» ловът ще бъде за Вас истинско удоволствие. Създател на ремъка е Владимир Харлампов, той е разработил цяла серия тактически ремъци. 
Преимуществата на «Долг-М2» са в това, че дава възможност оръжието да бъде мигновено преместено от походно положение, в бойно положение или в режим на готовност. 
Това се осъществява посредством регулиране на работната дължина на системата от ленти от които е изработен ремъка, а също така от нейното видоизменяне. В походно положение оръжието плътно приляга към тялото, като същевременно ръцете на стрелеца са свободни. Ремъка позволява пренасяне на оръжието както отпред на гърдите, така и отзад на гърба.  

40.00лв.

Долг м3 - тактически ремък
Тактически оръжеен ремък «Долг М3»
Любителите на лова, вече имаха възможност  да оценят по достоинство новия продукт, който е на пазара от неотдавна, а именно ремъка «Долг М3». Той би могъл да бъде наречен модернизирана версия на предишния ремък  «Долг М2», като на практика е значително по-удобен.
Основни промени
Исползването на М3 позволява носенето на оръжието както се носят пушките за биатлон, на гърба. При този начин на носене ремъка се използва като двуточков стандартен , но с допълнителната функция за оперативно променяне на дължината чрез лентата за регулиране.
Поставен е и допълнителен карабинер, даващ възможност за закрепване на М3 към задната катарама на оръжието.

54.00лв.

Единична точка колан долг
Колан е от общата серия тактически аксесоари „долг“ с бързо освобождаване монтиране за един антабка. Проектиран специално за малки по големина проби от стрелково оръжия. Основната разлика между колана и предишните версии на м3 е антабка с бързо освобождаване. При производството на продукта се използват и висококачествени материали, изпитани във времето.
 

47.00лв.

Колан для мосина
Брезент кола с възможност за регулиране на дължината и кожени каишки, монтирани отстрани. За дълго време този тип колан е бил използван за пушки, карабини, картечници. Една от основните пушки, на които е бил използван този пояс: винтовка Мосин, самозатваряща пушка Токарев, карабината скс. Благодарение на кожените ленти – фиксиращи елементи отстрани, при носене на оръжието и привеждането му в бойна позиция, набиването на метални елементи на колана върху рамката на карабината.

9.00лв.

Колан за оръжие

Основнити разлики на конструкцията на ремъка от различни проби: • продуктът е оборудван с два леко откачвани закопчалки, с помоща на които за няколко секунди оръжието може да се откачи от ремъка. • от двети стърни от ремака се инсталирани линии от гума, които леко амартизират по времето на т..

24.00лв.

Колан за ппш
Колан брезент, направени за Шпагин пистолет-картечница, който осигурява удобство на носене, транспортиране на оръжия. Основната част на колана е изработена от брезент, а отстрани има кожени, регулируеми ремъци за закрепване зад оръжейните антабки.

9.00лв.

Колан за скс

Пример за монтаж на карабина ..

15.00лв.

Кръгче за прикладът qd антабка

Вариант № 2 Вариант № 3 (за AR 15) ..

6.00лв.

Кръгче за прикладът с антабка

Вариант № 2 ( 23 лв.) ..

15.00лв.

Тактически колан

От когато стало изобетено оръжие с дълго буре, стана ясно че всякога да се носи в ръката не е удобно. От това време се яви пистолен колан. За първо време се исползваше лента от кожа, която се инсталираше на оръжието и позволи да се прехвърля в фиксирана позиция. С течение на времето происходна транс..

24.00лв.

Покажи от 1 до 14 всичко 14 (всего 1 страниц)