Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Контакти

Контакти:
+7 900 0454760 
e-mail: kontakt@saigaclub.com
            saigaclub@gmail.com
             
skype: volfdallis
Russia 620100, Ekaterinburg 
Michurina 239  "Saigaclub"
Работно време:
Понеделник – Петък 10:00 – 17:00 ч.
Събота-Неделя: почивните дни

Правила на поръчка на сайта или за получаване на съвети.

За да направите поръчка е необходимо да изберете изделието, което Ви интересува, да го сложите в кошницата, да попълнете данните за контакт като посочите ПРАВИЛНО адреса на електронната си поща (e-mail).

Ако имате нужда да получите консултация от технически специалист, моля, изпратете писмо на електронната ни поща: kontakt@saigaclub.com като в темата задължително посочете «Консултация» и номера на вашата поръчка, ако има такава.

Ако искате да станете регионален дистрибутор, моля, изпратете писмо на електронната ни поща: kontakt@saigaclub.com като в темата задължително посочете «Дистрибутор».

Ако искате да ни изпратите оферта или публикуването на вашите стоки на сайта ни,  моля, изпратете писмо на електронната ни поща kontakt@saigaclub.com като в темата задължително посочете «Сътрудничество»

Всички снимки и описанията на продуктите,показани, споменати или използвани по някакъв начин в сайта saigaclub.com са собственост на фирмата (създател). Забранява се използването на тези снимки и описанията на продуктите, без получаване на предварително изричното разрешение в писмен вид от saigaclub или упълномощено трето лице.