Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Долг м2- тактически ремък

  • 40.00лв.
В днешно време на пазара за ловни аксесоари се предлага много и разнообразно снаряжение, а с използването на тактическия оръжеен ремък «Долг м2» ловът ще бъде за Вас истинско удоволствие. Създател на ..

  • Модел: Долг м2- тактически ремък
  • Наличност: В наличностВ днешно време на пазара за ловни аксесоари се предлага много и разнообразно снаряжение, а с използването на тактическия оръжеен ремък «Долг м2» ловът ще бъде за Вас истинско удоволствие. Създател на ремъка е Владимир Харлампов, той е разработил цяла серия тактически ремъци. 
Преимуществата на «Долг-М2» са в това, че дава възможност оръжието да бъде мигновено преместено от походно положение, в бойно положение или в режим на готовност. 
Това се осъществява посредством регулиране на работната дължина на системата от ленти от които е изработен ремъка, а също така от нейното видоизменяне. В походно положение оръжието плътно приляга към тялото, като същевременно ръцете на стрелеца са свободни. Ремъка позволява пренасяне на оръжието както отпред на гърдите, така и отзад на гърба.  
Долг м2- тактически ремък
В режим на готовност ловеца може мигновено да прикладва оръжието и да стреля. В бойно положение оръжието виси така, че дава възможност за стрелба от двете рамена по избор, както и да смените стрелящата ръка, а така и да стреляте от легнало положение.  
• Тактическия ремък «Долг-М2» е универсален , с него можете да носите оръжието както на лявото, така и на дясното си рамо, можете да го използвате практически с всяко дългоцевно оръжие.
• Предлага се в две комплектации – универсална и стандартна. Разликата между тях е в конструкцията на лентите за подвеска на оръжието. Избора на едната или другата комплектация зависи от това с какво оръжие ще използвате ремъка.
• Цветовете в който се предлага изделието са: бял, черен или зелен . 
•«Долг м2» се произвежда от качествени материали, които не се деформират под въздействието на слънцето или влагата, не гният и не се чупят от студа. Катарамите издържат тегло от над 150 кг. Ремъка издържа температура до 200 градуса. 
• Ширината на лентите е 50 мм, а дължината - 700 мм.
• «Долг-М2» има катарама за аварийно освобождаване на оръжието. 
Ремъка има универсално закрепване към основата на приклада, което позволява сгъване на приклада без да се сваля ремъка от него, ако разбира се оръжието е със сгъваем приклад.
Ремъка също така е удобен и, защото конструкцията му е безшевна, а там където е необходимо е използван мек материал, така, че да не може да предизвика протриване на кожата, там където ремъка контактира с нея. За удобство изделието е снабдено с подложка от полеуретан дебела 1см, която също така свежда до минимум вероятността за контакт с другото снаряжение на стрелеца. Освен това подложката не потъва, което дава възможност, ако оръжието бъде изпуснато във вода, лесно да бъде извадено веднага. Използването на ръмъка е лесно и удобно, и разширява капацитета на използване на оръжието. 
Долг м2- тактически ремък
Цветова гама: Черен, Бял, Зелен
Долг м2- тактически ремък
Долг м2- тактически ремък
Напиши отзив
Примечание: HTML не се подържа! Исползвайте обикнове текст.
Лошо           Добре
Препоръчани
Планка уивър за скс

Планка е монтирана на редовното място на скс карабин, осигуряваща възможност за инсталиране бързомер..

61.00лв.