Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Долг м3 - тактически ремък

  • 54.00лв.
Тактически оръжеен ремък «Долг М3» Любителите на лова, вече имаха възможност  да оценят по достоинство новия продукт, който е на пазара от неотдавна, а именно ремъка «Долг М3». Той би могъл да бъде н..

  • Модел: Долг м3 - тактически ремък
  • Наличност: В наличностТактически оръжеен ремък «Долг М3»
Любителите на лова, вече имаха възможност  да оценят по достоинство новия продукт, който е на пазара от неотдавна, а именно ремъка «Долг М3». Той би могъл да бъде наречен модернизирана версия на предишния ремък  «Долг М2», като на практика е значително по-удобен.
Основни промени
Исползването на М3 позволява носенето на оръжието както се носят пушките за биатлон, на гърба. При този начин на носене ремъка се използва като двуточков стандартен , но с допълнителната функция за оперативно променяне на дължината чрез лентата за регулиране.
Поставен е и допълнителен карабинер, даващ възможност за закрепване на М3 към задната катарама на оръжието.
Долг м3-тактически ремък
Съвети при използване
Закрепването в предната част на оръжието се осъществява чрез метален карабинер, както и при М2. Закрепването отзад става чрез лента снабдена с катарама, което позволява да я закрепите на приклада или в неговата основа. При желание това закрепване може да се осъшестви  и с метален карабинер, този именно тип закачане е много удобен при използване на телескопичен приклад. В този случай ремъка може лесно да бъде откачен бързо, например ако това се налага при транспортиране по време на пътуване и т.н. 
 Друго удобство е, че тактическия оръжеен ремък Долг м3 може да бъде използван в три варианта като: едноточков, двуточков  и триточков.
Визуално ремъка изглежда като окръжност, през която е нанизана катарама, и през нея минава лентата за регулиране свързана с предната закрепване.  
Регулирайки дължината на лентата на половина, средната точка на ремъка се приближава максимално до цевната кутия и така се получава класически триточков ремък.
Ако лентата се удължи двойно, гореспоменатата точка ще се окаже в основата на приклада, като така се получава едноточков ремък.
Края на лентата е сгънат тройно и зашит с цел улесняване на използването и предатвратяването на изнизването и от катарамата.
Появилата се мека подложка на ремъка Долг м3 предотвратява протриването на кожата на врата на стрелеца при използване.
Долг м3-тактически ремък
Предлага се в черен, бял, кафяв (койот) и зелен цвят.
Долг м3-тактически ремък
Долг м3-тактически ремък
Долг м3-тактически ремък
 
Напиши отзив
Примечание: HTML не се подържа! Исползвайте обикнове текст.
Лошо           Добре
Подобни
Единична точка колан долг

Колан е от общата серия тактически аксесоари „долг“ с бързо освобождаване монтиране за един антабка...

47.00лв.

Препоръчани
Планка уивър за скс

Планка е монтирана на редовното място на скс карабин, осигуряваща възможност за инсталиране бързомер..

61.00лв.