Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Катинар за оръжие

  • 11.00лв.
Да имаш оръжие вкъщи е не само хоби и спорт, но и чувство за сигурност. От една страна, жилищата, имуществото и членовете на семейството, които са били, са защитени от нарушители. И от друга страна, т..

  • Модел: Катинар за оръжие
  • Наличност: В наличностДа имаш оръжие вкъщи е не само хоби и спорт, но и чувство за сигурност. От една страна, жилищата, имуществото и членовете на семейството, които са били, са защитени от нарушители. И от друга страна, това е опасността, която всяко оръжие в стаята създава, особено огнестрелните оръжия.
За да се предпазят другите от случайни наранявания, правилата за съхранение на оръжия строго предписват условията за тяхното съхранение и манипулиране. По-специално, карабината, газа или травматичното пистолет трябва да се съхраняват в затворен сейф.
 
Катинар за оръжие
Има много случаи, които надхвърлят тези правила или са нарушени за кратко време поради обстоятелствата:
1. Почистване на оръжията, проверка на тяхната цялост и ефективност у дома.
2. Демонстрация на гости, познати.
3. Транспорт до ловното място, стрелбище, стрелбище, ремонт, за повторно регистриране.
4. Дългосрочно пребиваване на лов с престой и пренощуване.
Във всички тези случаи, оръжието може да бъде определен период от време в ръцете на непознати хора, които не могат да имат уменията на притежание от тях в състояние на алкохолно опиянение или имат лоши намерения.
Нашият манталитет не позволява да се отрече от едно лице (гост, приятел, роднина, дете), необходимо на опасни "играчки". За да се избегне объркване и да не се обиждат отказа на кандидата, но за да се избегнат неочаквани ситуации и да бъдат безопасни, можете да използвате ключалката, която е инсталирана на спусъка.

Катинар за оръжие е лесна за използване:
1. Малки размери ви позволяват да го скриете във всеки джоб на дрехи или раница.
2. Монтиран върху конзола, ключалката не е в състояние на размера на оръжието.
3. Затваря се с малък ключ.
4. Позволява ви да затворите дори и взведенным спусъка.
Катинар за оръжие може да бъде монтирана върху всяко оръжие, което има защитна скоба (резбована, пневматична, за подводен лов, арбалети). Ако е необходимо, той може да затвори спусъка дори и при рядко срещани оръжие, модерни автоматични оръжия, картечници и др.
Универсалността и простотата на дизайна на ключалката се състои в това, че тя се състои от две еднакви половини, които на вътрешната страна имат голям брой шипове (пръчки), които в затворено състояние почиват върху скобата (както отвън, така и отвътре). Две части на ключалката са свързани посредством заключващ механизъм под формата на пръчка, което позволява да се регулира хлабината, в зависимост от ширината на защитната скоба.
Катинар за оръжие - ще осигурите безопасно съхранение на оръжия и тяхното транспортиране.
 
Напиши отзив
Примечание: HTML не се подържа! Исползвайте обикнове текст.
Лошо           Добре