Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Газова маска

Анти-газова маска е предназначена за защита на лицето и пречистване на въздуха от горивни продукти и различни вредни, отровни газове. Маската се състои от здрава стъклена кутия, с широк зрителен ъгъл, гумена обкатка с двоен запушалка. От двете страни на маската има две инхалаторни вентили с резбови ..

87.00лв.

Знамето за защита

​По правило, знамето за защита се използва за участие на стрелците в състезания. Ако знамето е инсталиран в предната част на затвора рамка на карабина – това означава, че пълнител за оръжие е празен. Знамето е изработен от издръжлив полиуретан, който дава редица предимства пред пластмаса: 1. ..

5.00лв.

Катинар за оръжие

Да имаш оръжие вкъщи е не само хоби и спорт, но и чувство за сигурност. От една страна, жилищата, имуществото и членовете на семейството, които са били, са защитени от нарушители. И от друга страна, това е опасността, която всяко оръжие в стаята създава, особено огнестрелните оръжия. За да се предп..

11.00лв.

Ледостъпи с шипове
Ледостъпи – полиуретанов дизайн със стоманени вложки (шипове), които са закачени на леда под тежестта и предотвратяват хлъзгане. Ледостъпи може да се използва на всяка обувка, предната лента е фиксирана на чорапа, а втората лента на петата на обувката. Компактен размер за ледостъпи, ще даде възможност на пътника да ги добавите към тяхното оборудване.

9.00лв.

Покажи от 1 до 5 всичко 5 (всего 1 страниц)