Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Стойка Монтаж weaver

  • 64.00лв.
Стойката Монтаж weaver се използва за монтиране на колиматорни мерници предназначени за монтаж на такъв тип релси. Монтажа е произведен от високоякостна алуминиева сплав, а фиксиращият механизъм е сто..

  • Модел: Стойка Монтаж weaver
  • Наличност: В наличностСтойката Монтаж weaver се използва за монтиране на колиматорни мерници предназначени за монтаж на такъв тип релси. Монтажа е произведен от високоякостна алуминиева сплав, а фиксиращият механизъм е стоманен.
 
Системата дава на притежателя на оръжието две преимущества:
-Бързо сваляне и обратно поставяне на оръжието без използването на допълнителни инструменти.
-Запазване на резултатите от прострелката след повторно монтиране на оръжието.
 
Качества на Стойката Монтаж
 
 
-Малко тегло: (182 г).
-Не се налага използването на буза на приклада, защото Планката Уивър не е по-високо от крайната горна точко на оръжието. Разстоянието между чонтажа и цемната кутия е няколко милиметра. Устройството не създава дискомфорт при използването на оръжието.
 
Дължината на планката Уивър е рационално подбрана и е 170 мм. Съвместима е с всички колиматорни мерници, включително и такива с магнифер (увеличител) предназначени за монтаж на Уивър база.
 
Може ли за се използва Стойката Монтаж за оръжие без планка «лястовичка опашка»?
 
Закрепването посредством «лястовича опашка» е вспомогателно и е елемент от оборудването за добавяне на аксесоари. Стойката Монтаж weaver може да се монтира на карабини на които «лястовича опашка» не е била поставена заводски. Надежното закрепване на планката «лястовича опашка» зависи от това дали тя е добре захваната за цевната кутия, в  домашни условия за монтирането на планката са необходими: пржбивно оборудване, метчик (обикновено това е м4) и 3 болта.
Стойка Монтаж weaver
Напиши отзив
Примечание: HTML не се подържа! Исползвайте обикнове текст.
Лошо           Добре