Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Адаптор 21мм-11мм
За редица устройства и прицелы е разработена 11-милиметрова база за кацане, сега повечето от устройствата се произвеждат под летва на уивър (21мм) и съответно новите карбини са оборудвани с уивър. Но ако има изпитана във времето гледка с база за кацане 11мм, тогава ще ви трябва адаптер, за да го инсталирате. Адаптерът е оборудван с два винта, брави, които сигурно го държат на уивър.

16.00лв.

Адаптор за weaver

Повдигащата планка за вивер се използва за коригиране на линията на прицелването, в случай, че колиматора е поставен в предната част на карабината.  Практическо приложение - при използване на универсален комбиниран прицелен комплекс (колиматор-увеличител). Пример за монтаж върху &nb..

9.00лв.

Антабка keymod

..

16.00лв.

Антабка за weaver

Носенето на оръжие (пушка, автоматичен пистолет и други) през цялото време в ръцете е уморително и неудобно. За това съществуват приспособления за носенето му. При военното или ловното снаряжение обикновено тази функция изпълнява антабка на планка вивер. Ако, обаче, оръжието не е предназначено за из..

16.00лв.

Антабка за двунога
База за монтаж акм

Планка вивер акм монтаж върху стандартен капак на впо-133, впо-136. Основната разлика от планките за сайга е наличието определени места за ребрата на оригиналния капак на кутията на ствола. Монтажът може да се извърши с помощта на нитове или на малки болтове с гайки, при използването на последните с..

44.00лв.

База уивър
База уивър монтиран директно върху цевта на каррабин. Включени са монтажни вложки за гъста кацане на багажника. Фиксирането се извършва за сметка на две затягащи винтове. Конзолата е оборудвана с три летви уивър за инсталирането на допълнително оборудване, като правило, този продукт се използва за монтаж на антабок, двунога или ръкохватка в долната летва уивър.

26.00лв.

База уивър 45 градуса

Вариант № 2 (два уивър цена 25 лв.) ..

19.00лв.

База уивър за saiga

Една от най-дългите пикатинни бази, инсталирана на мястото на стандартната летва за прицелване, дава възможност за монтиране на колиматор или призматични прицелы. Поради дължината си диапазонът от настройки е значително разширен, което ще ви позволи да изберете най-добрия вариант за всяка стрелка. Н..

67.00лв.

База уивър за saiga 9
База уивър за Мосин

Скобата с три летва уивър за мосина ви позволява да направите типа пушка по-модерен и да увеличите тактически и технически характеристики. Основната, горната летва може да се използва под колиматорен или оптични мерник, странични летви могат да бъдат използвани за монтаж фенер или лазерен целеуказат..

73.00лв.

База уивър за тигър
Капак скс с уивър

Вариант № 2 (Капак за sks) ..

52.00лв.

Магнитен крепеж за фенер
Магнитен крепеж е оборудвана с два мощни магнит, като правило фенер е монтиран на предната част на карабинера пред предния край на цевта. Магнитен крепеж е оборудвана със сгъваем клипс с ключалка на винта. За да използвате фенери с различни диаметри на тялото, могат да се използват гумени уплътнения.

35.00лв.

Монтаж бързо освобождаване 25.4мм

Крепеж с бързо освобождаване монтаж на стандартния сайга летва, ви позволява да инсталирате оптична прицел с диаметър на тръбата 25.4мм. Прицел се фиксира чрез пръстени, а окончателното затягане се прави с отвертка, ако е необходимо, винтовете могат да се третират с анаеробна ключалка на конеца. Осн..

82.00лв.

Монтаж за бързомер на оптика

Монтажният пръстен с вградената планка вивер-пикатини е предназначено за монтажа на колиматорни мерници от всички видове върху корпуса (тръбата) на оптичния мерник. Закрепването върху корпуса се извършва с помощта на 4 болта. За по-здрав монтаж се препоръчва болтовете да се затягат постепенно до пъл..

16.00лв.

Монтаж за оптика

След закупуването на оптичен мерник, възниква въпросът – по какъв начин да се постави, така че да не се получат отклонения след няколко десетки изстрела? Обикновено повечето мерници са в комплект с алуминиеви пръстени за оптиката – това не е съвсем правилно. За постигането на най-добър резултат, тря..

37.00лв.

Монтаж за оптика 25.4 мм (висок)

Монтаж на уивър Пикатинни за да се инсталира оптика, разделена на високо и ниско, фиксирането на оптика се извършва с помощта на скоби, тя може да бъде оборудвана с един или два болта. За да се постигне по-добро фиксиране на мястото на закрепване на пръстените на летва уивър Пикатинни е необходимо д..

37.00лв.

Монтаж за оптика 25.4 мм (нисък)

Монтаж за оптика стоманени, диаметър 25.4, монтиран на летва уивър. За удобството на монтажа, структурата осигурява бързосменящ се механизъм. Височината на пръстена от седалката на летва уивър е 32 мм. Набора включва ключ за инсталиране. Препоръчва се при инсталиране на оптика, крепежни винтове за п..

37.00лв.

Монтаж за оптика 25.4 мм (среден)

Стоманени пръстени за монтиране на оптика върху спортен или ловен карабин, имат вид закрепване на бързосменящ се механизъм под летва уивър. Пръстените са изработени от стомана, което им позволява да държат здраво оптика, когато стрелят. Фиксирането се осигурява от винтове от двете страни на структур..

37.00лв.

Монтаж за оптика 30 мм (среден)

За надеждно инсталиране на оптика или допълнителни оптични устройства с диаметър тръба 30мм, най-добрият начин за инсталиране ще бъде стоманени пръстени. Основните ползи от стоманени пръстени:  - трудно кацане на летва уивър - устойчивост на вибрации при изстрел - механизъм за бързо отстраня..

37.00лв.

Монтаж за фенер

Крепежният елемент за фенер или лазарен показалец обикновено е скоба, която може да се монтира върху цевта или върху планката вивер-пикатини. Обикновено крипежният елемент за фенер има вътрешен диаметър 25.4мм, но има модели и с 30мм.     Скобата за фенера е направена от авиационен алумин..

17.00лв.

Монтаж Пикатини за закрепване на релса тип лястовича опашка с 2 релси Пикатини

Монтаж Пикатини за закрепване на релса тип лястовича опашка. Почти на всички модификации карабини «Сайга (АК)» бива монтирана планка (релса) наречена «лястовича опашка». Въпросната релса дава възможност на нея да се постави специален страничен монтаж  снабден с планки (релси) Пикатини.   ..

44.00лв.

Монтаж Сайга уивър

Бързо свалящ се кронщейн с вивер Основни характеристики: - тегло на изделието:  220г - материала е много издръжлив алуминий - монтиране на всички видове мерници включително и на мерници за нощно виждане - монтиране на планката "лястовича опашка" ..

70.00лв.

Монтажна скоба за Сайга, ак

Монтажната скоба за бързо свалящия се мерник се монтира на всички карабини saiga, вепър, Ак. Върху монтажната скоба може да бъде монтиран оптичен мерник или колиматорен мерник.  Препоръчва се да се използва при калибри: 7.62*39, 5.45*39, 308, 223, 410, 20к,12к. Тегло на изделието 200г. Матер..

63.00лв.

Пикатини радиуса летва
Летва виверът е предназначен за монтаж на обикновена ложа или рамка за ловно или въздушно оръжие. Надеждна фиксация на летва се извършва чрез инсталиране на 5 винта. Препоръчително е да използвате фиксатор за резба при монтаж на летва. Новият виверът-пикатини летва дава възможност да се инсталира допълнително оборудване на карабина.

15.00лв.

Планка за бързомер

Планка уивър е инсталиран на мястото на обикновен прицелна планка, обикновено се използва под бързомер, но също така предвижда възможност за механично насочване. В задната част на планка са две добре маркирани точки, помагайки на стрелката, за да се ускори процеса на насочване на карабината в целта...

27.00лв.

Планка Пикатини за Вепр 205

Планката Пикатини за Вепр 205 се монтира на мястото на щатния мерник, закрепването става с болт и гайка, която се поставя от вътрешната страна на мястото на мерника. Технически характеристики на продукта: - дължина 72мм - тегло 25гр. - релсата има 4 паза  - изработва се от алуминий В95 В ..

87.00лв.

1 2 > >|
Покажи от 1 до 30 всичко 40 (всего 2 страниц)