Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Адаптор за weaver

Повдигащата планка за вивер се използва за коригиране на линията на прицелването, в случай, че колиматора е поставен в предната част на карабината.  Практическо приложение - при използване на универсален комбиниран прицелен комплекс (колиматор-увеличител). Пример за монтаж върху &nb..

9.00лв.

Антабка за weaver

Носенето на оръжие (пушка, автоматичен пистолет и други) през цялото време в ръцете е уморително и неудобно. За това съществуват приспособления за носенето му. При военното или ловното снаряжение обикновено тази функция изпълнява антабка на планка вивер. Ако, обаче, оръжието не е предназначено за из..

16.00лв.

База за монтаж акм

Планка вивер акм монтаж върху стандартен капак на впо-133, впо-136. Основната разлика от планките за сайга е наличието определени места за ребрата на оригиналния капак на кутията на ствола. Монтажът може да се извърши с помощта на нитове или на малки болтове с гайки, при използването на последните с..

44.00лв.

База уивър
База уивър монтиран директно върху цевта на каррабин. Включени са монтажни вложки за гъста кацане на багажника. Фиксирането се извършва за сметка на две затягащи винтове. Конзолата е оборудвана с три летви уивър за инсталирането на допълнително оборудване, като правило, този продукт се използва за монтаж на антабок, двунога или ръкохватка в долната летва уивър.

26.00лв.

База уивър за Мосин

Скобата с три летва уивър за мосина ви позволява да направите типа пушка по-модерен и да увеличите тактически и технически характеристики. Основната, горната летва може да се използва под колиматорен или оптични мерник, странични летви могат да бъдат използвани за монтаж фенер или лазерен целеуказат..

73.00лв.

Монтаж за бързомер на оптика

Монтажният пръстен с вградената планка вивер-пикатини е предназначено за монтажа на колиматорни мерници от всички видове върху корпуса (тръбата) на оптичния мерник. Закрепването върху корпуса се извършва с помощта на 4 болта. За по-здрав монтаж се препоръчва болтовете да се затягат постепенно до пъл..

16.00лв.

Монтаж за оптика

След закупуването на оптичен мерник, възниква въпросът – по какъв начин да се постави, така че да не се получат отклонения след няколко десетки изстрела? Обикновено повечето мерници са в комплект с алуминиеви пръстени за оптиката – това не е съвсем правилно. За постигането на най-добър резултат, тря..

37.00лв.

Монтаж за оптика 25.4 мм (висок)

Монтаж на уивър Пикатинни за да се инсталира оптика, разделена на високо и ниско, фиксирането на оптика се извършва с помощта на скоби, тя може да бъде оборудвана с един или два болта. За да се постигне по-добро фиксиране на мястото на закрепване на пръстените на летва уивър Пикатинни е необходимо д..

37.00лв.

Монтаж за оптика 25.4 мм (нисък)

Монтаж за оптика стоманени, диаметър 25.4, монтиран на летва уивър. За удобството на монтажа, структурата осигурява бързосменящ се механизъм. Височината на пръстена от седалката на летва уивър е 32 мм. Набора включва ключ за инсталиране. Препоръчва се при инсталиране на оптика, крепежни винтове за п..

37.00лв.

Монтаж за оптика 25.4 мм (среден)

Стоманени пръстени за монтиране на оптика върху спортен или ловен карабин, имат вид закрепване на бързосменящ се механизъм под летва уивър. Пръстените са изработени от стомана, което им позволява да държат здраво оптика, когато стрелят. Фиксирането се осигурява от винтове от двете страни на структур..

37.00лв.

Монтаж за оптика 30 мм (среден)

За надеждно инсталиране на оптика или допълнителни оптични устройства с диаметър тръба 30мм, най-добрият начин за инсталиране ще бъде стоманени пръстени. Основните ползи от стоманени пръстени:  - трудно кацане на летва уивър - устойчивост на вибрации при изстрел - механизъм за бързо отстраня..

37.00лв.

Монтаж за фенер

Крепежният елемент за фенер или лазарен показалец обикновено е скоба, която може да се монтира върху цевта или върху планката вивер-пикатини. Обикновено крипежният елемент за фенер има вътрешен диаметър 25.4мм, но има модели и с 30мм.     Скобата за фенера е направена от авиационен алумин..

17.00лв.

Монтаж Пикатини за закрепване на релса тип лястовича опашка с 2 релси Пикатини

Монтаж Пикатини за закрепване на релса тип лястовича опашка. Почти на всички модификации карабини «Сайга (АК)» бива монтирана планка (релса) наречена «лястовича опашка». Въпросната релса дава възможност на нея да се постави специален страничен монтаж  снабден с планки (релси) Пикатини.   ..

44.00лв.

Монтаж Сайга уивър

Бързо свалящ се кронщейн с вивер Основни характеристики: - тегло на изделието:  220г - материала е много издръжлив алуминий - монтиране на всички видове мерници включително и на мерници за нощно виждане - монтиране на планката "лястовича опашка" ..

63.00лв.

Монтажна скоба за Сайга, ак

Монтажната скоба за бързо свалящия се мерник се монтира на всички карабини saiga, вепър, Ак. Върху монтажната скоба може да бъде монтиран оптичен мерник или колиматорен мерник.  Препоръчва се да се използва при калибри: 7.62*39, 5.45*39, 308, 223, 410, 20к,12к. Тегло на изделието 200г. Матер..

63.00лв.

Пикатини радиуса летва
Летва виверът е предназначен за монтаж на обикновена ложа или рамка за ловно или въздушно оръжие. Надеждна фиксация на летва се извършва чрез инсталиране на 5 винта. Препоръчително е да използвате фиксатор за резба при монтаж на летва. Новият виверът-пикатини летва дава възможност да се инсталира допълнително оборудване на карабина.

15.00лв.

Планка за бързомер

Планка уивър е инсталиран на мястото на обикновен прицелна планка, обикновено се използва под бързомер, но също така предвижда възможност за механично насочване. В задната част на планка са две добре маркирани точки, помагайки на стрелката, за да се ускори процеса на насочване на карабината в целта...

27.00лв.

Планка Пикатини за Вепр 205

Планката Пикатини за Вепр 205 се монтира на мястото на щатния мерник, закрепването става с болт и гайка, която се поставя от вътрешната страна на мястото на мерника. Технически характеристики на продукта: - дължина 72мм - тегло 25гр. - релсата има 4 паза  - изработва се от алуминий В95 В ..

87.00лв.

Планка преходна от 11 мм към Weaver 20 мм

Планка преходна от "11мм - Вивер Пикатини" (от 11мм на 20мм). Направена е от авиационен алуминий. Закрепянето се извършва с помощта на два болта. Обикновено адаптерите 11 мм-вивер се поставят на гладкосволни карабини, снабдени с планка 11мм и пневматични пушки, снабдени със стандартни релси от 11 мм..

16.00лв.

Планка странична за мосин

За безплатната инсталация на модерни крощейнов на пушката за мосин в изпълнението на свм разработен планка с кацане връх «преглътна опашката». Дъската е настроена на обичайното място на кронщейн «Кочетов». Тя също е фиксирана на 2 щифтове и фиксирани отгоре с винтове. Пример за монтаж на карабин ..

30.00лв.

Планка странична за сайга

За стабилното поставяне на скобата за оптически мерник е необходима планка-прилив наречена «странична планка лястовича опашка», изделието осигурява монолитност на конструкцията, тъй като се поставя директно върху рамата на карабината, това изделие няма да е излишно да се постави и на карабините вепъ..

25.00лв.

Планка уивър за скс

Планка е монтирана на редовното място на скс карабин, осигуряваща възможност за инсталиране бързомер и призматични поглед. На този планка уивър има цепка за насочване механично (когато е заснет бързомер поглед).    Процесът на настройване на планка уивър на карабината скс: - Направете не..

61.00лв.

Релса Пикатини

Комплектът с универсалната планка вивер с дупки, може да се постави на всяка плоска цев или ложа на карабина, закрепването й може да се извърши, както с помощта на болтовете, в стандартните дупки, така и в направените нови дупки за поставяне. При използването на болтове с гайки планката може здраво ..

20.00лв.

Релса Пикатини за пушка Мосин

Сред ловците са разпространени множество видове огнестрелно ловно оръжие. Трилинейната винтовка система Мосин, а сега ловна пушка, се откроява сред изобилието известни марки оръжие. За да може при стрелба с нея да се използва оптически мерник или бързомерец на пушката се монтира релса Пикатини за пу..

20.00лв.

Стойка Монтаж weaver

Бързо свалящ се кронщейн, оборудван с подвижна планка уивър Пикатини (20 mm), тип на крепежа "лястовича опашка", лесен за монтиране и употреба, подходящ за монтаж на колиматорен и оптичен мерник на горната планка, на страничната е възможен монтаж на лазерната показалка, фенера или друго допълнително..

50.00лв.

Стойка Монтаж weaver

Стойката Монтаж weaver се използва за монтиране на колиматорни мерници предназначени за монтаж на такъв тип релси. Монтажа е произведен от високоякостна алуминиева сплав, а фиксиращият механизъм е стоманен.   Системата дава на притежателя на оръжието две преимущества: -Бързо сваляне и обратн..

64.00лв.

Уивър за mr 153
База за монтаж на допълнително оборудване и забележителности на приемника кутия на Ловна пушка mr 153. Позволява ви да се разшири функционалността на пушката, осигуряване на цел в една точка (с помощта на колиматор), ускоряване на времето за насочване и производството на изстрел.

35.00лв.

Уивър за mr 155

Преходната шина пикатини е монтирана на редовната стоманена летва на пушката и е фиксирана с два или три винта (в зависимост от избрания модел). Като правило, инсталираната база е инсталирана колиматор мерник, предназначен за използване върху оръжие. Вариант № 2 (цена 67 лв.) ..

19.00лв.

Покажи от 1 до 29 всичко 29 (всего 1 страниц)