Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Дулният спирач-компенсатор за АК е разработeн за повишаване на групираността на стрелбата и намаляване на отката

  • 42.00лв.
Дулният спирач-компенсатор за АК е разработен за карабини произведени на базата на автомат Калашников и е предназначен да компенсира отката, и да намали отклонението на оръжието от прицелната точка пр..

  • Модел: Дулен компенсатор Штурм
  • Наличност: В наличностДулният спирач-компенсатор за АК е разработен за карабини произведени на базата на автомат Калашников и е предназначен да компенсира отката, и да намали отклонението на оръжието от прицелната точка при интензивна стрелба.
  Дулните спирачи-компенсатори за АК могат да имат различни размери и различен брой прорези (ребра), именно тези прорези поглъщат импулса от отката и го компенсират. Въпреки, че болшинството карабини за които е предназначен компенсатора са за цивилно ползване, конструкторите на продукта са запазили възможността за поставяне на армейски щик-нож.
 Най-добрите модели  дулни спирачи-компенсатори за АК се произвеждат от висококачествени марки стомана. Дулните спирачи-компенсатори имат важно значение! Ако се върнем назад в историята и погледнем първите модели автомати Калашников (АК-47, АКМ), ще видим, че компенсатори не са поставени, но използването им е предвидено. Този тип автомати са модернизирани в завода «ВПО Молот» и са получили наименование «Вепр-133» и «Вепр-136». Поставянето на дулният спирач-компенсатор за АК става много лесно без използването на инструменти. За използване с гореописаните модели оръжие са подходящи компенсаторите Щурм-47, или Щурм за монтаж на Сайга-МК.
Тактико технически данни:
Дулният спирач-компенсатор е изработен от стомана. Размерът на резбата му е М14х1мм лява.
При използване с автомат Калашников, най-добре се представя компенсатора Щурм. Със своите безупречни качества, той практически изключва отката при изстрел и напълно компенсира отклонението на оръжието от прицелната точка при автоматична стрелба.
Дулен спирач-компенсатор за АК
Напиши отзив
Примечание: HTML не се подържа! Исползвайте обикнове текст.
Лошо           Добре