Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Адаптер mauser 98k
За да се инсталира модерна дулна спирачкана легендарната пушка маузер 98к, е разработен стоманен адаптер с надежден клип на цевта на карбина. Благодарение на универсалната нишка м24*1.5мм — пушката може да бъде оборудвана с почти всяка дулна спирачка, която има съответен отвор за куршума. Инсталирането на дулна спирачка ще позволи на пушката да увеличи точността на стрелба и частично да компенсира силата на отката.

74.00лв.

Адаптер за 410

Част е предназначена за монтиране на намордник спирачки-компенсатори със стандарта на дърворезба м24. Адаптерът е инсталиран на редовното място под муцуната закрепване сайга 410, резби стандарт м15 * 0,75. При инсталиране на дск на нов адаптер, ние препоръчваме проверка на диаметъра на изхода дупка..

24.00лв.

Адаптер за Ак 47 м14(RH)-м24 (дясна резба)

Адаптерът за резба м14-м24 (дясна резба) е предназначен за монтиране на ак 47 и акм с нестандартна резба в края на цевта. Адаптерът позволява да монтирате всички дcк с резба м24 ..

22.00лв.

Адаптер скс
Карабин скс в завода не е оборудван със система от откат на компенсация на изстрела, с други думи на пистолета не е дулен компенсатор. За да инсталирате този полезен продукт, имате нужда от седалка с дърворезба, един от най-честите видове конци, използвани за saiga и пресни проби от ak, м24*1,5. Адаптер скс с резба м 24 ще предостави възможност за инсталиране на различни дулен компенсатор под калибър 7,62*39. Адаптерът е монтиран върху цевта на карабината и се фиксира с две болтове зад.
 

91.00лв.

Вкладна цев 20 калибър

Насадката  Парадокс 20 калибър е специално предназначена за подобряване на точността на стрелбата при използване на бреннеке. В конструкцията на удължителя е използван  принципа на нарезните цеви, благодарение на което, куршума преминавайки през нарезите получава въртеливо ускорение и пора..

58.00лв.

Вкладна цев saiga 410
Повечето модели на сайга 410 калибър са проектирани да бъдат с резба м15*0,75, за да инсталират удължител – нарезна цев. Дюзата за нарязване ви позволява да подобрите точността на снимане с куршум, както и да увеличите ефективното разстояние на огъня. Като правило, когато се снима чрез парадокс използва охлюви, се смята, че този тип куршуми е най-подходящ за снимане чрез рязане дюза-парадокс. Тази дюза, в зависимост от производителността на Сайга 410 може да се инсталира като обикновени дулен спирач-компенсатор, така че без него.

35.00лв.

Дулен адаптер м24-м24
Адаптерът е инсталиран на обикновени резба на м24*1,5, като правило се използва на сайга карабини със съкратен барел, тъй като тези модели имат удължител, което не позволява да се инсталира нов дулен спирач-компенсатор.

23.00лв.

Дулен компенсатор ar-15

Дулнеж карабина спирачка Ar-15 в калибър 223. ДСК дизайн използва няколко камери с равнини под ъгъл, този тип спирачка първоначално е бил използван за спортни карабини (IPSC). Сега този дизайн на муцуната компенсатор се счита за най-ефективни и в двете единични стрелба и опашки стрелба. Вариант..

84.00лв.

Дулен компенсатор saiga
Дулен компенсатор затворен тип е монтиран на лов карабини на сайга, вепрь. Продуктът осигурява стабилизирането на оръжието на изстрела и намалява импулса на откат. Благодарение на външната броня, компенсатор елиминира светкавицата от изстрела и намалява неговия звук (в допустимия закон). Дулен компенсатор се извършва в няколко варианта (различни дължини, видове конци и материали от случая на продукта).
Най-честите нишки са:
- м 14 (ляв) се използва върху глиганите и някои сайга модели.
- м 24 се използва за карабиците сайга
Материалът на тялото на продукта служи алуминий. Нишките са изработени от стомана.

336.00лв.

Дулен компенсатор акм
Дулниж спирачка-компенсатор, предназначени за карабини въз основа на «Калашников», има за цел да компенсира връщането, намаляване на отнемане оръжия в интензивен курс на пожар
Дск се предлагат с различни дължини и с различен брой ръбове (цепки) от всяка страна. Само тези слотове и да играе ролята на откат компенсация. Въпреки че основната маса на карабини да бъдат инсталирани дск все още граждански, дизайнер на продукта все още се направи добре разпознаваем седалка под армията щик-нож.
Тактически и технически характеристики:
Дулниж спирачка-компенсатор, изработени от стомана.
Размер левож резби M14 x 1 

36.00лв.

Дулен компенсатор Вепръ 205 и Сайга 12

TTX (технически спецификации)   Дължина: 95 мм Диаметър: 28 мм Тегло: 141грам Функционалност: 1. Подобряване на точността стрелба 2. Намаляване на въздействието 3. Намалено плъзгане и хвърляне 4. Намаляване на муцуната светкавицата при изстрелване Материал на проду..

59.00лв.

Дулен компенсатор за сайга 12

Дюза намордник карабини Сайга, Вепръ 12 калибър. Предотвратява прекомерно флаш при изстрелване, частично компенсира отката при изстрелване. Технически параметри: Нишка: M22*0,75 Дължина: 80 мм Тегло: 95 гр..

34.00лв.

Дулен компенсатор за сайга 410

Муцуна дюза на Сайга 410 изпълнява функцията на компенсатор на спирачките, произведен резба M15*0.75 инсталиране на пушката следните изменения: Сайга 410-K, 410-с Сайга, Сайга 410- във версията за лов. Поставете разширение ще бъде възможно да се подобри качеството на параметрите на снимане, функция ..

33.00лв.

Дулен компенсатор тактически 7.62x39

Монтаж на резба M24*1,5 ..

100.00лв.

Дулен компенсатор Штурм 47

Муцуна спирачка-компенсатор "дтк 47" приложимост: ак 47 Свиня: 1. vpo-133 2. akm-vpo-136 3. ak-ma Характеристики на продукта: - Произведен от стомана с висока якост 30ХГСА дизайн  -Продукт с три камери -Устройство за прекъсвания бодлива тел изстрел   Фун..

47.00лв.

Дулен спирач-компенсатор 5.45

Дулен спирач-компенсатор за популярните калибри 5.45*39 и 223, разработен в прогресив ipsc – стил, който стабилизира оръжията в тежък огън, компенсиране на силата на откат...

98.00лв.

Дулен спирач-компенсатор за  Сайга 20

Дулният спирач-компенсатор за Сайга 20 е със стандартна заводска резба, изработен е от стомана. Използването на дулния спирач-компенсатор значително ограничава страничното отклонение на оръжието при изстрел, а също така компенсира отката. ..

34.00лв.

Дулен спирач-компенсатор за АК

Дулният спирач-компенсатор за АК е разработен за карабини произведени на базата на автомат Калашников и е предназначен да компенсира отката, и да намали отклонението на оръжието от прицелната точка при интензивна стрелба.   Дулните спирачи-компенсатори за АК могат да имат различни размери и ра..

42.00лв.

Дулен спирач-компенсатор за Мосин

Пламегасител за Мосин с елементи на дск (дулен спирачен компенсатор) Отличен избор за любителите на лова, заниманията по спортна стрелба или игри с военно-технически характер. Дулен спирач-компенсатор за Мосин се произвежда в няколко варианта. В тази статия ще разгледаме пламегасителя "Егер", ..

81.00лв.

Дулен спирач-компенсатор за скс

Дулният спирач-компенсатор за СКС дава възможност на ловната карабина да придобие нови качествени характеристики, такива като: намаляване на отката, повишаване на кучността (групирането) на попаденията при стрелба, значителна компенсация на отклонението на цевта. В стандартният комплект въобще не е..

81.00лв.

Дулен спирач-компенсатор на Илин

Дулният спирач-компенсатор на Илин е предназначен за поставяне на карабини Сайга и Вепр 12 калибър. Дулният спирач-компенсатор на Илин осигурява редица преимущества при стрелба.    Компенсира отката.   Напълно компенсира вертикалното отклонение на оружието.   Намалява звука от..

99.00лв.

Дулен спирач-компенсатор на Илин гк-03м
Актуализирана версия на ефективната дулен спирач на Илин под сайга и вепръ на 12 калибър, както и предишната версия, стабилизира оръжието при стрелба, абсорбира импулса на отката.
Основните разлики от първата версия:
-по-рационализирана форма на продукта
-две камерен дизайн, вместо три камери (камерите са по-дълги), но общата дължина съответства на предишните модели
-намален брой цепки (джили) от двете страни на цилиндричната основа. 

110.00лв.

Дулен спирач-компенсатор на Сутаев

Дулният спирач-компенсатор на Сутаев е предназначен за използване с карабини 12 калибър, Вепр и Сайга със стандартна резба на среза на цевта. Дулният спирач на Сутаев  значително намалява отката при изстрел и отклонението на оружието при интензивна стрелба. Дулният спирач-компенсатор е предназ..

93.00лв.

Дулен спирач-компенсатор Федерал

Този продукт се използва за монтаж на АК, карабини модели «Saiga» и други образци на моделите АК с калибър 7.62мм и резба М24*1,5. Въпросната версия е универсална, тъй като може да се използва както за ловни, така и за граждански варианти на оръжия на този калибър.  Важно предимство на моде..

59.00лв.

1 2 > >|
Покажи от 1 до 30 всичко 45 (всего 2 страниц)