Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Камшикът за коне

  • 104.00лв.
Камшикът за коне е изработен по метода на традиционното плетене от съвременни синтетични материали. В основата на паракорда са найлонови нишки, благодарение на които материалът се характеризира със св..

  • Модел: Камшикът за коне
  • Наличност: В наличностКамшикът за коне е изработен по метода на традиционното плетене от съвременни синтетични материали. В основата на паракорда са найлонови нишки, благодарение на които материалът се характеризира със своята добра еластичност, висока здравина и устойчивост към различни неблагоприятни фактори, не е податлив към образуването на плесен. Благодарение на тези характеристики изделията от паракорд могат да се превърнат в отлична алтернатива на традиционните камшици от кожа.

Камшикът от паракорд се използва за обяздване и трениране на коне, а също така и по време на състезания по езда, за управляване на пасящо стадо и за игри, и състезания, предназначени да развиват ловкостта, издръжливостта, силата и координацията на движенията.

Плетката от паракорд покрива здраво гъвкаво жило, което придава на изделието допълнителна здравина. Камшикът е снабден с надеждна и удобна дръжка. Сложната плетка от преплетени нишки придава на камшика естетически вид, така че камшика от паракорд може да бъде чудесен подарък за ценителите на красивите и оригиналните неща. Камшиците от синтетични материали са търсени от дресьорите, ездачите, спортистите, а също така се ценят много от ценителите и колекционерите на ножове, от тип различен от кинжалите.

- дължина 3000 мм
- еластично метално жило 
- ширина на бича 1 см
- дължина на бича 520 мм
- дължина на ръкохватката 280 мм
 
Камшик за коне
Напиши отзив
Примечание: HTML не се подържа! Исползвайте обикнове текст.
Лошо           Добре
Препоръчани
Камшик за езда

От много отдавна, конна езда привлича хора. И не е изненадващо, защото това е не само една интересна..

58.00лв.

Черен камшик за езда