Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Бич снэйк

Бич за ездачите «снэйк» е направена в стила на змия, такива камшици са били широко разпространени в сащ. Технически спецификации за продукта: 1. дължина 1,5 м 2. тип ядро – метален 3. общо тегло 400 грама  4. цвят черно/тъмно кафяво ..

76.00лв.

Камшик

Камшик от паракорд, черен на цвят, с кожена дръжка. Описание на изделието: - дължина 221 см (без бича с каишката на края) - за този модел се използва метално жило, което прави камшика устойчив и еластичен - благодарение на паракорда и типа на плетката се постига висока якост на оплета - шири..

93.00лв.

Камшик

Камшик Натурална кожа се прави в съответствие с традицията на тъкане на кожени изделия. Продуктът е подходящ както за овчарите, така и за спортистите. За съжаление в Русия и България в наше време няма достойно внимание към камшикам. В много страни има състезания с камшик, тъй като в чужбина тя се кл..

88.00лв.

Камшик за езда
От много отдавна, конна езда привлича хора. И не е изненадващо, защото това е не само една интересна игра, но и голяма тренировка. Конен спорт има богата и дълга история. С течение на времето, начините за обучение на коне и тела за този спорт са претърпели някои промени, но като цяло остават същите. Ако сте просто започнете да правите конна езда, тогава ще се интересувате да знаете малко повече за какви устройства може да се наложи. По-специално, ние ще говорим за различни видове бичове. Ако искате да закупите камшик за езда, ще бъде полезно да научите повече за него.
Камшик е част от тоалета на ездача. Тя се различава в дизайна в зависимост от това, което е предназначено, но неговата обща цел е: тя коригира движението на кон. Той коригира, не трябва да се използва за наказване на животното. Най-често конят е достатъчно само за да го видите в ръката си. Камшик най-често се използва за обучение на кон. В състезанието тя се използва за изпращане на коня напред, както и да се обучават. С негова помощ можете да привлечете вниманието на животното към една или друга част на тялото. Конен спорт регулира използването на този инструмент. По-специално, камшик трябва да бъде с определена дължина, и удари могат да се прилагат само на гърба и грис. Камшик под формата на тънък и гъвкав прът с пистолет на края, за да смекчи удара. За конна езда също се използва камшик или камшик. Срещата й е подобна на камшик. Това е може би най-древния инструмент за бутане на коне. Той е бил използван от номадски племена, които са били известни като страстни коне. По-късно е осиновен от казаците. Изглежда като дръжка с «опашка» на кожата. Бие с дължина от един и половина-два метра се използват за обучение на коне на езда-влак. Но много по-често те са били използвани от ездачи. Такива дълги бичове бяха използвани главно каубои, които трябваше да запазят контрола на стадото и острите кликвания във въздуха допринесоха за това. С този камшик е много удобно да се проведе обучение в природата.
Този продукт е изработен от висококачествена естествена кожа. Кожата трябва да бъде добре обработена, да бъде еднакво силна по цялата дължина, в противен случай тя ще повлияе на качеството на миглите.
Както можете да видите, това е полезен инструмент, който се използва за обучение, така че купуват камшик за езда е правилното решение, то ще ви помогне да проведете по-добре.

58.00лв.

Камшик за тренировки

Камшик изработен от червена кожа, дръжка от камшик и камшик-от черна кожа, производството на продукта използва многослойна технология на тъкане, което увеличава трайността на камшик за носене. Тънък паракорен шнур с метална основа се използва като ядро. Поради това, камшик е по-гъвкав и еластична. ..

115.00лв.

Камшик на зоро

Камшик кожа в добре познатия стил на зоро изработен от черна кожа. Благодарение на правилното тъкане, продуктът има невероятно добра еластичност и гъвкавост. Такива бичове се използват, за да се конкурират в западните страни. В края на краищата, еластичността на структурата може директно да повлияе ..

120.00лв.

Камшикът за коне

Камшикът за коне е изработен по метода на традиционното плетене от съвременни синтетични материали. В основата на паракорда са найлонови нишки, благодарение на които материалът се характеризира със своята добра еластичност, висока здравина и устойчивост към различни неблагоприятни фактори, не е пода..

104.00лв.

Кожен камшик
Технически характеристики на пръчката:
Дължина на плетената част: 134 см
Дължина на дръжката: 23 см
Дължина на камшика (ивица плътна сурова кожа): 36см
Дължина на плетене на една кука: 33 см
Обща дължина: 226 см (използва се двойна връзка)

Традиции и модерност
Древният признак на ездача днес придоби нов престижен външен вид. Той става аристократичен символ на късмета на ездача и първия му помощник.
Основни предимства на продукта:
• изработка;
• Еластичност и гъвкавост;
• стилен външен вид;
Дълга еластична камшик за езда кожа, оборудвана с удобна дръжка и една линия да се задържат на ръка, има ниско тегло, което от своя страна е важно при пътуване на дълги разстояния.
Изработени от естествена кожа атрибут сега се счита за задължителен аксесоар образ на опитен ездач, подчертава статута си и уменията си. Ето защо, много начинаещите ездачи искат да купят с камшик за езда, за да овладеят изкуството на използването им.
Кожен камшик може да бъде представен като подарък впечатляващ и необичаен, ръководител на компанията, бизнес партньор и близък човек, който се интересува от конния спорт.

88.00лв.

Кожен камшик (тъкане на 2 слоя)

Камшикът е изработен от естествена кожа с обща дължина 3 метра. Целта на продукта е спортни състезания, обучение на открито. В камшици са произведени от няколко стандартни дължини, от 1,5 метра, до 5 метра. Като правило, спортисти и овчари вземат нещо между най-краткия и най-дългата-това е следи кам..

115.00лв.

Нагайка за скачане

Нагайката за езда е изработена от естествена кожа, с метална вложка вътре (жило), благодарение на това казашката нагайка има добра твърдост и еластичност. Това изделие може да се използва и като сувенир, и като средство за управление на коня. Нагайката е снабдена с кожена каишка за носене на ръката...

40.00лв.

Подкова за кон
Черен камшик за езда
Покажи от 1 до 12 всичко 12 (всего 1 страниц)