Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Уплътнение на клапанния капак niva

  • 8.00лв.
Почти всеки собственик на автомобил лада е преживял изтичане на масло изпод капака на клапана. Това със сигурност не е критичен момент, но все още си струва да се обърне внимание, защото маслото се ка..

  • Модел: Уплътнение на клапанния капак niva
  • Наличност: В наличностПочти всеки собственик на автомобил лада е преживял изтичане на масло изпод капака на клапана. Това със сигурност не е критичен момент, но все още си струва да се обърне внимание, защото маслото се качва на колектора, инжекторите и, като цяло, в комбинация с прах, замърсява двигателя. Подмяната на стандартното уплътнение със силиконово е оптималното решение. При правилното изпълнение на работата уплътнението ще създаде тясна връзка, чрез която маслото сълзе вече няма да бъде. Също така на вниманието на собствениците на ваз 2123, в допълнение към уплътнение, маслото може да тече изпод шпилките на всмукателния колектор,
Уплътнение на клапанния капак niva
е необходимо да развийте шпилките и да ги третирате с уплътнител. Може да е необходимо шевът на маслената пълнителна шия на капака на клапана да се третира със студено заваряване (маслото също сълзе оттам).
Напиши отзив
Примечание: HTML не се подържа! Исползвайте обикнове текст.
Лошо           Добре
Препоръчани
Капачка за главина на колело niva

Вариант № 2 (черен цвят) ..

3.00лв.

Уплътнение на клапанния капак niva

Почти всеки собственик на автомобил лада е преживял изтичане на масло изпод капака на клапана. Това ..

8.00лв.