Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Cумка за Пълнител 9мм

Cумката за Пълнители 9мм е създадена с цел сигурна фиксация при пренасяне и използване на пълнителите, както и за бързото им изваждане без дае необходим зрителен контрол. При това изваждането може да стане както с лявата така и с дясната ръка, което е от първостепенно значение за ловците, спортистит..

31.00лв.

Активни антифони

Защитата на слуха и зрението на стрелеца в днешно време е едно от най-важните условия за успешна стрелба и лов. Защитата на слуха на стрелца може да се осъществи по няколко начина чрез съответните устройства. Един от тях них е чрез тапи, те добре изолират слуховия канал от всеички странични звуци, н..

62.00лв.

Бандолиер за мосин
Военен компас

За всеки ловец или туриста военен компас ще бъде далеч от излишно нещо в инвентара си. Въпреки че днес там сте съвременен способ на навигация движение на определителен член gps и glonass, определителен член компас in определителен член поход ще бъда няколко време повече благонадежден. Тялото на прод..

9.00лв.

Калъф брезент
Калъф за rpk

..

19.00лв.

Калъф за saiga

..

15.00лв.

Калъф за ак

..

17.00лв.

Калъф за молив мосин

Вариант № 2 ..

3.00лв.

Калъф за мосина

Пример № 1 (Мосина) Пример № 2 (Свт, Авт) Пример № 3 (Свм) ..

18.00лв.

Калъф за патрон
Калъф за скс

Пример за карабина скс ..

18.00лв.

Кобур за тт

..

12.00лв.

Метални ръкавици
Многофункционален гривна
Многофункционален гривна (11 връзки, свързани с винтове) могат да заместят до 25 инструменти: гаечни ключове (метрични и инчови), отвертки, шестоъгълници, квадрати и т.н.
Връзки гривна взаимозаменяеми, сигурно закрепени с винтове под шлицова отвертка. Многофункционален гривна може да се сглобява за конкретни задачи чрез намаляване на размера му за лесно носене на ръката.
Гривна изработена от неръждаема стомана и тъмно покритие отгоре.
Благодарение на новото мултитяло, когато настройвате (персонализирате) карабината, можете да използвате набор от шестоъгълници, които винаги са на ръката на стрелеца. Използва се за подмяна на тактически ложа, инсталиране на допълнително оборудване на уивър, регулиране и монтаж на телескопични прикладът.

137.00лв.

Солдатский колан
Сумка за пълнител

Сумката за пълнител е задължителен атрибут от амуницията на всеки ловец и е предназначена за пренасяне на боеприпаси и  осигерява мигновен достъп до като същевременно ги предпазна от влага, дъжд, сняг, кал и прах.   В сумката боеприпасите са винаги на сто процента  готови за упогреба..

34.00лв.

Тактически обувки Traveller

Обуща на марката Garsing са добре познати за любителите на трекинг, ловците, рибарите, работниците в нефтената и газовата промишленост, военните и специалните служби. Обувки Garsing за екстремни условия са известни повече от 15 години. Те се отличават не само със здравина и удобство, но и с уникални..

90.00лв.

Тактически часовник

Тактически часовник предназначен за стрелци, спортисти, рибари и любители на открито. Часовник е подходящ и за ежедневно носене. Часовник има метално кръгло тяло, спортен стил, удобно поставени контролни бутони допълнителни опции и полиуретанова каишка, вътрешна (съседна на ръката) повърхност, коят..

128.00лв.

Чанта за rpg

..

31.00лв.

Чанта за граната
Чанта за пълнител

Универсална чанта за пълнител, брезентов с възможност за закрепване на колана на талията. Подходящ за лов пълнител 410, 20к, 308 калибър и редовен генерал-военни скоби в калибър 7,62*39 и 5,45*39 за 30 места. ..

24.00лв.

Чанта за пълнител ак

Чанта за пълнител акм 3 секции ..

7.00лв.

1 2 > >|
Покажи от 1 до 30 всичко 32 (всего 2 страниц)