Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Кабел за фенер

Бутонът за подстволния фенер се поставя върху тактическия фенер при монтажа на изделието в предната част на карабината, дистанционният превключвател позволява да поставите блока на бутона на удобно място върху рамата на оръжието. Използвайки бутона на подстволния фенер стрелеца може да освети целта,..

9.00лв.

Магнитен крепеж за фенер
Магнитен крепеж е оборудвана с два мощни магнит, като правило фенер е монтиран на предната част на карабинера пред предния край на цевта. Магнитен крепеж е оборудвана със сгъваем клипс с ключалка на винта. За да използвате фенери с различни диаметри на тялото, могат да се използват гумени уплътнения.

35.00лв.

Тактически фенер 1000 lm

Тактическият фенер 1000 lm  се монтира върху карабина с помощта на скоба 25.4 мм, може да се използва като тактически, туристически, или като фенер за гмуркане. Благодарение на качествените си уплътнители, конструкцията е херметична, а литиевата батерия ще осигури непрекъсната работа в продълже..

34.00лв.

Тактически фенер уивър

По време на лов през нощта или при здрач, Тактическия фенер няма да бъде излишен в екипировката на ловеца. Благодарение на малките си размери теглото на конструкцията е едва 75 гр.  Фенерът за лов се монтира върху планката вивер-пикатини, фенерът е снабден с механизъм за бързо сваляне, който по..

50.00лв.

Фенер с уивър

..

91.00лв.

Покажи от 1 до 6 всичко 6 (всего 1 страниц)