Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Двунога ръкохватка

Идеята да се свържат стойката и тактическата ръкохватка първоначално е имала успех, като се вземат предвид теглото на двуногата и теглото на ръкохватката отделно, получава се, че се спестява значително на общото тегло на карабината, а това е важен момент, особено когато понякога ходиш по 10 - 15 км ..

78.00лв.

Ръкохватка за ложа

Сгъваема ръкохватка за прехвърляне на огъня Основни технически характеристики: - монтаж върху планката вивер, фиксиране с помощта на 2 затягащи болта - материал на изделието - стомана и пластмаса - в корпуса е поставена пружина за фиксиране на ръкохватката - въвеждането на ръкохватката в рабо..

65.00лв.

Ръкохватка налягане уивър
Ръкохватка налягане може да се използва като заместител ръкохватка налягане, също поставен върху летва уивър. Фиксирането на този ръкохватка Извършва се с помощта на винт, преминаващ през жлеба на летва. Ръкохватка може да се позиционира на някое от най-удобните места на долната летва уивър.
Опция за инсталиране на ложа с летва уивър

14.00лв.

Ръкохватка тактическа за макаров
Ръкохватка тактическа за Макаров пистолет оборудвана с лост за бързо нулиране на пълнител за изстрели, значително ще намали времето за презареждане на оръжието, а също така ще осигури и по-удобно хватка на пистолета. Тялото на ръкохватка е направено от груб полимер, а към страните се прилага специфично впечатление за по-надеждно задържане на оръжието. На дъното на ръкохватка има антабка, здраво фиксиран на винта.

52.00лв.

Сгъваема ръкохватка

Сгъваемата ръкохватка е универсална, предназначена е за монтаж на различни типове оръжие. Монтира се на ложа снабдена с универсална планка «Weaver Пикатини». Фиксацията се осуществява чрез стягащ винт. Ръкохватката способства за съществено повишаване управляемостта на оръжието при стрелба и има две ..

65.00лв.

Тактическа модулна ръкохватка

Ръкохватката е метална от комбиниран тип, която включва подстволен фенер и лазерен целеуказател. Ръкохватката се поставя върху планката вивер, а бързо свалящата се скоба осигурява надеждно фиксиране. За захранване на фенера и лцу се използват батерии или литиеви батерии. Устройствата имат отделни бу..

93.00лв.

Покажи от 1 до 8 всичко 8 (всего 1 страниц)