Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Пистолетна ръкохватка за АК  полиуретанова (пластмасова)

Пистолетна ръкохватка за АК – основни достойнства и предимства Ново поколение качествена продукция В нашият интернет магазин може да намерите толкова търсената в днешно време продукция, сред хората занимаващи се със стрелба каквато е пистолетната ръкохватка за АК. Този тип модели са много по-..

31.00лв.

Ръкохватка акм

Ръкохватката за карабините saiga, вепр, ак, има удобна ергономична форма с прорези под пръстите и правилно извит главен корпус. Изделието е направено от полиуретан, по целия корпуса са разположени грапави вложки, които осигуряват здравото стоене в дланта на стрелеца.  ТТХ - материал: полиурет..

37.00лв.

Ръкохватка ергономична

Ръкохватката е в комплект със стабилна стойка, този тип изделие представлява удължена дръжка на опората от долу под формата на овал. Долната опора позволява плътно да се опре задната част на оръжието. Като правило, снайперката ръкохватка се използва в комбинация с двунога, което осигурява стабилна о..

57.00лв.

Ръкохватка ергономична за ак

Ръкохватка осигуряване на най-удобното задържане на оръжия поради ергономичната форма и грапава повърхност. Основните разлики от подобни ръкохватки: -широка подметка, поддържаща ръката на стрелката -подчертан модел с грапава области. -способността да се инсталира на обикновен фиксиране винт ..

38.00лв.

Ръкохватка за akm
Пистолет тип дръжка с изразени канали под хватката на оръжие и груб страна, осигуряване на най-стабилното задържане на оръжие в процеса на изпичане. Дръжката е изработена от издръжлив полимер, монтиран на мястото на редовния продукт, фиксиран с къс болт на м6 от инсталационния комплект. 
Основни предимства на ръкохватката:
-По-удобно захващане, благодарение на ергономичната форма.
-Контурите на продукта, повтарящи вътрешната форма на ръката на стрелеца.

Вариант № 2 (в полиуретан) цена 36 лв.

21.00лв.

Ръкохватка за Saiga

Смяната на стандартната пистолетна ръкохватка с ергономична е една от първите стъпки в оръжейния тунинг. Една от основните разлики между ергономичните ръкохватки и стандартните е по-обемната конструкция, повтаряща хващането с ръка. Пистолетната ръкохватката  е изработена от пластмаса с висока я..

19.00лв.

Ръкохватка за Saiga-M,saiga-12,saiga-20,saiga-308,223,410

Ръкохватка за приклад на saiga в ловджийско изпълнение Ръкохватка за приклад за модели: saiga 12, saiga 20, saiga-М, saiga 308, saiga 410 Ръкохватката за телескопичен приклад се монтира на карабини от моделите: saiga 12, saiga 20, saiga-М, saiga 308, saiga 410 в ловджийско изпълнение Основни ха..

93.00лв.

Ръкохватка за Пистолет Макаров

Пример за монтаж на пистолет ..

24.00лв.

Ръкохватка за Сайга

Пистолетната ръкохватка  е изработена от пластмаса с висока якост, предназначена е за монтиране върху карабини saiga, а също и автомат "Калашников". Пистолетната ръкохватка се монтира за няколко минути на мястото на стандартното изделие.  Комплектът на ръкохватката включва: - пластмасов ..

47.00лв.

Покажи от 1 до 10 всичко 10 (всего 1 страниц)