Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Блокиране прикладът сайга
Скобата е блокер, който предотвратява изстрелване при сгъване прикладът, прилага закона за ловните оръжия. Когато се разлага прикладът, възможно е да се постави предпазителя в режим на огън, като по този начин щапелната се движи в жлеб на прикладът, а също така не позволява да се сложи на земята, без да постави оръжието върху предпазителя. Ако е необходимо, скобата може да бъде заменена самостоятелно, без да посещавате специализиран сервиз.

19.00лв.

Бойна игла за вепръ сок 95

Един от основните елементи на затвора на огнестрелните оръжия е ударника, именно с негова помощ се удря по капсулата на боеприпаса. Ударникът е подходящ за замяна в карабината вепър-сок 95 на 308 калибър.  ..

25.00лв.

Бойна игла за мосин
Бойна игла за свт
Бойна игла за скс

Бойна игла за скс (нова проба) триъгълна ..

8.00лв.

Бойна игла мр 79
Бойна игла тт

..

14.00лв.

Бойна пружина за ак

Бойната пружина се поставя на карабини на базата на автомата Калашников, структурата на пружината представлява еластична усукана тел, с висока устойчивост на износване. Стандартен тип пружина - по 3 навивки отстрани, кука за ударника и две антенки за спусъка. Основни моменти при смяната на пружините..

19.00лв.

Бойна пружина за тт
Боя оръжейна
Боя оръжейна – цвят черно, предназначени за възстановяване и ремонт на оръжия покритие. С помощта на тази боя е лесно да се елиминират драскотини и ожулвания, които са възникнали по време на работата на оръжието. Тази боя съответства на оригиналното покритие боя, използвани в най-големите оръжейни фабрики на страната. 
Тази боя за оръжие е готова за употреба, не изисква допълнително използване на втвърдители, разредители. Може да се нанася с четка или друг удобен начин.

15.00лв.

Бутало на газ за ак
Бутало на газ се прави под формата на прът с резба на гърба и повишен диаметър на предната част, проектиран така, че да получи необходимия импулс от енергията на прахообразните газове за последващо презареждане. Предната част на бутало в процеса на работа на автоматизацията премахва част от замърсителите, влизащи в газоразрядната тръба с прахообразни газове.

25.00лв.

Буфер на отката  скс

Буфер на отката за скс  за намаляване на отката и запазване на рамата на карабината и затвора в отлично състояние за дълго време Буферът от този тип се монтира директно в рамката на пушка, за разлика от полукръглите барабани монтирани в капака на кутията на ствола.  Ред на монтаж: - сва..

14.00лв.

Буфер на отката cz 75
За спортния пистолет cz-75 се препоръчва да сеинсталира полиуретаново уплътнение — буфер на отката. Правилно инсталирана броня, в точката на контакт между рамката и болта, ще удължи срока на експлоатация на пистолета, ще помогне за намаляване на отката, когато се изстреля, и допълнително ще увеличи точността на стрелба.

7.00лв.

Буфер на отката glock gen 3
Буфер, също броня, е инсталиран между задната част на болта и рамката на пистолета glock gen3. Когато използвате полиуретанова броня, можете значително да удължите срока на експлоатация пистолета. Също така намалете импулса за отката и увеличете боравенето с оръжие.

7.00лв.

Буфер на отката kedr

№ 2 № 3 ..

8.00лв.

Буфер на отката ppsh 41
Буфер на отката saiga

Буфер на отката-полиуретанов, използва се на карабините Сайга и на автомати Калашников. Изделието има твърдост по Шор 80 единици. Предотвратява износването на затворната рама, заглушава шума на механизмите (удара на затворната рама в цевната кутия)    Поставянето на буфера на карабини Са..

10.00лв.

Буфер на отката за ак

Буферът на отката за АК е предназначена за защита на кутията на ствола от удар с рамката на затвора. Увеличава срока на експлоатация на изброените детайли и на цялото устройство. Силата на въздействието остава съща, но резултата от въздействието намалява до минимум благодарение на предотвратяването ..

10.00лв.

Буфер на отката Свд

Буфер на отката за СВД се използва за намаляване на силата на удара при функционирането на затвора и възвратния механизъм. Амортизаторът се поставя в конструкцията на кутията на ствола. Монтира се лесно, не са необходими услугите на майстор. Буферът за откат е направен от полиуретан. Този материал з..

12.00лв.

Буфер на отката свт
Буфер на отката свт полиуретан, приложен върху карабини СВТ (Снайпериска пушка Токарев),и също така на неговите версии.
Продуктът е с твърдост по Шор на 80 единици.

Пример за монтаж на пушка

15.00лв.

Буфер на отката скс

Буферът на отката СКС  е предназначен да омекоти удара на затвора върху кутията на ствола. Няма пряк контакт между двата метални елемента, поради което се запазва целостта им,  увеличава се техния живот. Буферът на отката решава 2 проблема: занитване на рамката, разнитване на кутията на ст..

10.00лв.

Вкладна цев 12 калибър
След като по цял свят лова вече не е професия, а спорт на ловците се наложи да използват различни приспособления, като например различни мерници, подобрени пълнители, уреди за нощно виждане или дулни насадки и удължители. От общеизвестните дулни насадки много популярна е насадката Парадокс 12 калибър. 
За какво е нужна дулната насадка?
Тъй като ловните пушки са гладкоцевни, по точност и групираност на стрелбата те сериозно отстъпват пред нарезното оръжие. Дульната насадка Парадокс има нареза в канала си и повишава трупираността на стрелбата на дистанции от 100 до 150 метра, в отделни случаи дори до 300м.
      Дулната насадка Парадокс 12 калибър е специално направена за карабини Сайга 12 калибър и карабини Вепр. 

60.00лв.

Вкладна цев 20 калибър

Насадката  Парадокс 20 калибър е специално предназначена за подобряване на точността на стрелбата при използване на бреннеке. В конструкцията на удължителя е използван  принципа на нарезните цеви, благодарение на което, куршума преминавайки през нарезите получава въртеливо ускорение и пора..

58.00лв.

1 2 3 4 > >|
Покажи от 1 до 30 всичко 93 (всего 4 страниц)