Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Блокиране прикладът сайга
Скобата е блокер, който предотвратява изстрелване при сгъване прикладът, прилага закона за ловните оръжия. Когато се разлага прикладът, възможно е да се постави предпазителя в режим на огън, като по този начин щапелната се движи в жлеб на прикладът, а също така не позволява да се сложи на земята, без да постави оръжието върху предпазителя. Ако е необходимо, скобата може да бъде заменена самостоятелно, без да посещавате специализиран сервиз.

19.00лв.

Бойна игла за вепръ сок 95

Един от основните елементи на затвора на огнестрелните оръжия е ударника, именно с негова помощ се удря по капсулата на боеприпаса. Ударникът е подходящ за замяна в карабината вепър-сок 95 на 308 калибър.  ..

25.00лв.

Бойна пружина за ак

Бойната пружина се поставя на карабини на базата на автомата Калашников, структурата на пружината представлява еластична усукана тел, с висока устойчивост на износване. Стандартен тип пружина - по 3 навивки отстрани, кука за ударника и две антенки за спусъка. Основни моменти при смяната на пружините..

19.00лв.

Боя оръжейна
Боя оръжейна – цвят черно, предназначени за възстановяване и ремонт на оръжия покритие. С помощта на тази боя е лесно да се елиминират драскотини и ожулвания, които са възникнали по време на работата на оръжието. Тази боя съответства на оригиналното покритие боя, използвани в най-големите оръжейни фабрики на страната. 
Тази боя за оръжие е готова за употреба, не изисква допълнително използване на втвърдители, разредители. Може да се нанася с четка или друг удобен начин.

15.00лв.

Буфер на отката  скс

Буфер на отката за скс  за намаляване на отката и запазване на рамата на карабината и затвора в отлично състояние за дълго време Буферът от този тип се монтира директно в рамката на пушка, за разлика от полукръглите барабани монтирани в капака на кутията на ствола.  Ред на монтаж: - сва..

14.00лв.

Буфер на отката saiga

Буфер на отката-полиуретанов, използва се на карабините Сайга и на автомати Калашников. Изделието има твърдост по Шор 80 единици. Предотвратява износването на затворната рама, заглушава шума на механизмите (удара на затворната рама в цевната кутия)    Поставянето на буфера на карабини Са..

8.00лв.

Буфер на отката за ак

Буферът на отката за АК е предназначена за защита на кутията на ствола от удар с рамката на затвора. Увеличава срока на експлоатация на изброените детайли и на цялото устройство. Силата на въздействието остава съща, но резултата от въздействието намалява до минимум благодарение на предотвратяването ..

8.00лв.

Буфер на отката Свд

Буфер на отката за СВД се използва за намаляване на силата на удара при функционирането на затвора и възвратния механизъм. Амортизаторът се поставя в конструкцията на кутията на ствола. Монтира се лесно, не са необходими услугите на майстор. Буферът за откат е направен от полиуретан. Този материал з..

10.00лв.

Буфер на отката свт
Буфер на отката свт полиуретан, приложен върху карабини СВТ (Снайпериска пушка Токарев),и също така на неговите версии.
Продуктът е с твърдост по Шор на 80 единици.

Пример за монтаж на пушка

13.00лв.

Буфер на отката скс

Буферът на отката СКС  е предназначен да омекоти удара на затвора върху кутията на ствола. Няма пряк контакт между двата метални елемента, поради което се запазва целостта им,  увеличава се техния живот. Буферът на отката решава 2 проблема: занитване на рамката, разнитване на кутията на ст..

6.00лв.

Вкладна цев 12 калибър
След като по цял свят лова вече не е професия, а спорт на ловците се наложи да използват различни приспособления, като например различни мерници, подобрени пълнители, уреди за нощно виждане или дулни насадки и удължители. От общеизвестните дулни насадки много популярна е насадката Парадокс 12 калибър. 
За какво е нужна дулната насадка?
Тъй като ловните пушки са гладкоцевни, по точност и групираност на стрелбата те сериозно отстъпват пред нарезното оръжие. Дульната насадка Парадокс има нареза в канала си и повишава трупираността на стрелбата на дистанции от 100 до 150 метра, в отделни случаи дори до 300м.
      Дулната насадка Парадокс 12 калибър е специално направена за карабини Сайга 12 калибър и карабини Вепр. 

51.00лв.

Вкладна цев 20 калибър

Насадката  Парадокс 20 калибър е специално предназначена за подобряване на точността на стрелбата при използване на бреннеке. В конструкцията на удължителя е използван  принципа на нарезните цеви, благодарение на което, куршума преминавайки през нарезите получава въртеливо ускорение и пора..

51.00лв.

Вкладна цев 410 калибър
При комплектоването на пушките «Сайга» с приставката 410 Парадокс се осъществява съществено увеличаване на далекобойността (до 300 м) и точността на стрелбата, тъй като проектила преминавайки през нарезите на удължителя получава ускорение около оста си, благодарение на което допълнително се стабилизира траекторията му. 
Удължителя се изковава с голяма точност от стомана от която се произвеждат цеви. С цел повишаване на експлуатационните му характеристики, в частност износоустойчивостта и устойчивостта на корозия удължителя се хромира отвътре със слой хром 0,01 мм. Външната страна на изделието е оксидирана или фосватирана по избор. 
Надеждния монтаж и демонтаж се улесняват от наличието на накатка. Нарезната част на насадката е дълга 15 см, колкото е разрешената от закона дължина.  Траекторията на нарезите е прогресивна, т. е. нарезите се увеличават към края на изделието, височината плавно се повишана в същото направление. По такъв начин праектила се ускоравя все повече, което разтоварва цевта и изключва прескачането на проекнила от нарезите. 

54.00лв.

Вкладна цев saiga 410
Повечето модели на сайга 410 калибър са проектирани да бъдат с резба м15*0,75, за да инсталират удължител – нарезна цев. Дюзата за нарязване ви позволява да подобрите точността на снимане с куршум, както и да увеличите ефективното разстояние на огъня. Като правило, когато се снима чрез парадокс използва охлюви, се смята, че този тип куршуми е най-подходящ за снимане чрез рязане дюза-парадокс. Тази дюза, в зависимост от производителността на Сайга 410 може да се инсталира като обикновени дулен спирач-компенсатор, така че без него.

29.00лв.

Възвратен механизъм АКМ, Сайга 12,20

Възвратен механизъм- готов комплект за замяна. В него са включени: пружина, стоманени пръти, механизъм за монтиране в рамката на карабината. Механизмът се монтира на Saiga 12, 20, и модификации на АКМ. Механизмът има щорка, пружината е цялостна и неразглобяема  Смяна на възвратният механи..

62.00лв.

Възвратна пружина вепръ

Възвратна пружина за вепър, ак, акм, saiga  за механизма, който не е оборудван с щора (т.е. пружината е цяла, а не от части).  Новата възвратна пружина е направена от здрава еластична тел 1 мм, закалена при специални заводски условия, продуктът има голям срок на експлоатация и може да се ..

6.00лв.

Възвратна пружина сайга

Възвратната пружина за карабините впо 205 и Saiga, оборудвани със съставни възвратни механизми, е снабдена с щора. Пружината е направена според фабричните технологии и изисквания, отговаря на необходимата степен на закаляване и еластичност. Материалът на продукта е стомана. Общата дължина на пружин..

6.00лв.

Газоотводната тръба с уивър

Инсталирането на планката вивер в предната част на карабина чрез замяна на газовата тръба позволява максимално да се опрости процеса на ъпгрейда на стария акм или saiga. Основните плюсове на изделието са: - инсталиране на стандартното място, без каквито и да е промени на дизайна - здраво фиксиране..

186.00лв.

Газоотводната тръба с уивър молот

Газовата тръба, оборудвана с вивер се използва във всички модификации на вепър 205 от 12 калибър, използва се и за инсталиране на колиматорния мерник в предната част на оръжието. Тръбата се монтира на мястото на стандартната, плътно се фиксира чрез вътрешен разтегателен механизъм, който се притиска ..

186.00лв.

Капак за цевната кутия на saiga 12,saiga 20

Капакът за цевната кутия на Saiga 12, 20 е с увеличен прозореца под рамката на затвора, поставя се в замяна на стандартната. Направен е от стомана. Дава възможност да се монтира радиусна планка уивър, след което може да се извърши монтаж на колиматорен мерник. Радиусната планка уивър обикновено се п..

16.00лв.

Капак за цевната кутия на СВД

Капак за цевната кутия на карабини "Тигър" и СВД образец 2000г. В стоманеният капак е монтиран възвратен механизъм с пружина. Този комплект е подходящ като ремонтен в случай на износване на пружинения механизъм. Конструкцията е направена от стомана, корпуса на капака е гладък.  Основни разме..

93.00лв.

Ос за ежектор ак
Ос за ежектор впо 205
Превключвател за акм

  Детайлът е изработен от стомана, монтира се в замяна на стандартния превключвател на огъня, има допълнителен лост за превключване, което до голяма степен улеснява поставянето и премахването на предпазителя на оръжието. Допълнителният лост осигурява точното превключване между режимите за воден..

44.00лв.

Превключвател за Вепръ 205

За да се осигури точното включване и изключване на предпазителя на карабината е разработен превключвател на огъня за впо 205 със специален сектор (лостче). Благодарение на него, стрелецът бързо ще може да започне стрелба независимо от метеорологичните условия и ръкавиците надянати на ръцете. Дори и ..

44.00лв.

Превключвател за сайга

Модернизираният превключвател на огъня   е разработен на базата на стандартната версия, но с усъвършенстван лост за превключване. Напълно адаптиран към Saiga. Вече не е необходимо да превключвате предпазителя, откъсвайки ръката си от ствола. Това действие може да се извърши за по-малко от секун..

44.00лв.

Пружина бойна за вепръ 308

Пружината на ударника за вепър 308 има голям резерв от здравина и еластичност, сменя се много рядко. В случай на износване замяната на пружината може да се направи в домашни условия. Прави се частично разглобяване на карабината, сваля се затвора, отстранявайки щифта и изваждайки ежектора получаваме ..

8.00лв.

Пружина за ежектора на вепръ 7.62-39

Пружината на ежектора за карабината вепър най-често се среща в калибър 7.62-39, препоръчва се да се замени при демонтирането на износения ежектор. Разглобяването на затвора на карабината може да се извърши самостоятелно, за да се смени механизма трябва да се направи частичен демонтаж на карабината, ..

8.00лв.

1 2 > >|
Покажи от 1 до 30 всичко 31 (всего 2 страниц)