Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


 Задтилък за приклад свт
Като компенсатор на отката на пушките «свт» и «авт» е позволено да се използват полиуретанови Задтилък - амортисьор. Той е монтиран на номинално място, и закрепени с винтове, основата на задната част е плътно поставена върху дървения летва. Поради амортизационни ръбове, предоставени в задтилък, абсорбира по-голямата част от откат при стрелба.  

45.00лв.

Адаптер за Вепръ Молот

Адаптерът за приклад Вепър Молот 205  се монтира на мястото на стандартния приклад, позволява да се монтират всички видове телескопични приклади със стандартен размер на резбата от 1-3\16-16UN. Процесът на монтиране е идентичен с монтажа върху saiga и ак, единствената разлика е, че този адаптер..

93.00лв.

Адаптер за приклад

Преходника за телескопичен приклад осигурява възможност за монтаж на всички видове приклади предназначени за използване с метална тръба с диаметър Mil-spec или Commercial. Преходника за приклад се произвежда от стомана, има специален паз за предпазителя, който не позволява произвеждането на изстрел ..

47.00лв.

Адаптер за прикладът saiga
Стоманен адаптер, предназначен за инсталиране на телескопични прикладът на сайга карабинери. Адаптер с популярна нишка тип 1-3\16-16UN е подходящ за повечето тръби от телескопични прикладът. Монтаж на адаптера се извършва по същия начин като стандартния прикладът — на щифта.

Процедура по инсталиране:
— сложете карабинера на предпазителя
— отстранете капака на приемника и механизма за връщане (за удобство)
— обърнете сайгата с главата върху с ръкохватка и удари щифта
— инсталирайте адаптера на стандартно място и фиксирайте.

След основния етап на монтажа завийте тръбата прикладът в адаптера, фиксирайте долния инсталационен винт и затегнете гайката върху тръбата.

76.00лв.

Адаптер за прикладът ак

Адаптер за да монтирате тръбна телескопична прикладът на сайга карабини. Частта може да се монтира на мястото на обикновен сгъване прикладът. Инсталацията се извършва на няколко етапа. Ред на инсталиране: - нокаутирай на обикновен щифт прикладът и да излетя си прикладът - инсталиране на нов адапте..

107.00лв.

Адаптер за прикладът акс

Стоманен адаптер за монтаж на телескопични прикладът, за карабини в основата на брадвата акс, с обикновен сгъване на прикладът настрани. Продуктът е оборудван със стандартни дърворезби 1-3\16-16UN. Адаптер е инсталиран на обикновен щифт.  ..

97.00лв.

Адаптер за сгъваем приклад

Преходника осигурява сгъването на приклада наляво или надясно (в зависимост от това как е монтиран). Има вътрешна и външна резба, лесен монтаж и е съвместим с всички видове телескопични приклади и тръбите за тях. Преходника е изработен от авиационен алуминий, което придава на конструкцията завидна з..

42.00лв.

Адаптер за телескопичен приклад

Адаптер за телескопичен приклад-характеристики:  - изработен от висикоякостен алуминий  - монтира  се в цевната кутия на карабините (вепр 133, 136 (АКМ) Ак-74, Сайга) - позволява монтажа на тръби с диаметър Mil-spec и Commercial - тегло на изделието-197 гр. Ред при монтажа на..

51.00лв.

Амортизатор за приклад на АКМ, ВПО-133,136

Амортизаторът за приклад е изработен от еластична гума, монтира се на стандартните заводски приклади. Фиксира се посредством 2 болта. Амортизаторът за приклад  удължава основната конструкция на приклада с 5 см. Еластичните ребра в конструкцията погасяват значителна част от отката при изстр..

42.00лв.

Амортизатор за рамков приклад

Амортизаторът за приклад е изработен от еластична гума, монтира се на сгъваемите заводски приклади. Фиксира се посредством 3 болта. Амортизаторът за приклад  удължава основната конструкция на приклада с 5 см. Еластичните ребра в конструкцията погасяват значителна част от отката при изстрел. Мон..

42.00лв.

Амортизаторът за приклад

Амортизаторът за приклад е изработен от еластична гума, монтира се на стандартните сгъваеми заводски приклади. Фиксира се посредством 2 болта.  Амортизаторът за приклад  удължава основната конструкция на приклада с 4 см. Еластичните ребра в конструкцията погасяват значителна част от откат..

42.00лв.

Быстросъемный прикладът

Опция сайга с быстросъемным прикладът той се счита за един от най-гъвкавите, тъй като в процеса на работа стрелецът може мигновено да промени лова прикладът компактна дръжка и обратно. Тази функционалност е удобна за транспортиране на оръжие и използване в тесни условия. Быстросъемные прикладът прои..

52.00лв.

Быстросъемный прикладът saiga

За модели на сайга в лова, оборудвани с механизъм съемного прикладът, или ръката е проектиран приклад, съчетан с дръжка за пистолет. Комплектът се състои от полиуретанова дръжка, метален адаптер и телескопична прикладът. Този комплект осигурява по-широка гама от корекции, които ще ви помогнат да рег..

214.00лв.

Задтилък gl-core

..

46.00лв.

Задтилък glr-16

..

46.00лв.

Задтилък uas-1

..

40.00лв.

Задтилък за иж

Модели на пушки: иж-18ем, иж-18м-м, иж-27ем, иж-27м, иж-43, иж-43-1с, иж-43е, иж-43е-1с, иж-43к, иж-43кн..

44.00лв.

Задтилък за ложа archangel мосин
Задтилък за тактическата ложа „Архангел“, направен под пушката Мосин, инсталира се на редовното място на задната част, осигурява добра компенсация за отката, благодарение на еластичния енергоемки материал на продукта. Полиуретановият амортисьор е в състояние да осигури по-плавен ход на оръжието под влияние на откат от изстрела, отколкото впоследствие да увеличи точността на битката

44.00лв.

Задтилък за мосин приклад

Амортисьор за снайпер Мосин се поставя на тилната част на приклада, значително намалява силата на отката при изстрел, като по този начин повишава точността на стрелбата. Амортисьорът се поставя на стандартните места с помощта на 2 крепежни болтове. Тегло на изделието: 153 гр. Вариант № 2 (полиу..

30.00лв.

Задтилък за мр

Модели на пушки: мр-18ем-м, мр-18м-м, мр27ем, мр-27м, мр-43, мр-43-1с, мр-43е, мр-133, мр-43е-1с, мр-43к, мр-43кн..

44.00лв.

Задтилък за приклад ctr

Задтилъкът се поставя върху пластмасови приклади от системата CTR, на мястото на стандартният пластмасов задтилник. Монтаж се извършва посредством 2 болта, предвидени в конструкцията. Амортисьорът дава значителна компенсация на отката при изстрел, удължава приклада на 20 мм, осигурява плътното приле..

44.00лв.

Задтилък за приклад fab

Полиуретановият задтилен амортисьор се поставя на телескопични приклади тип “Fab”. Изделието дава възможност да се намали тласъка от отката до минимум, за сметка на своите амортизационни ребра. Задтилъкът увеличава дължината на приклада на 23мм. Монтажът се извършва на стандартното място - с помощта..

37.00лв.

Задтилък за приклад magpul

Амортисьорът представлява изделие от полиуретан, снабдено с амортизиращи ребра, които заедно с изделието като цяло поемат основния тласък на отката при изстрел. За по-надеждното му закрепване в изделието са запоени метални елементи. Монтажът на телескопическия приклад се извършва на няколко етапа. ..

31.00лв.

Задтилък за приклад utg
Задтилък за прикладът е проектиран да бъде монтиран на пластмасова телескопична прикладът. Задилък е изработен от еластична гума, благодарение на която се гаси част от отката. 
 

18.00лв.

Задтилък за приклад мр 153

Амортисьорът на мр 153 дава възможност да се намали отката при изстрел с 15%. Амортисьорът е изработен от твърд полиуретан от двете страни на конструкцията са разположени амортизационни ребра. В конструкцията са вградени стоманени шайби за винтовете с цел по-стабилно фиксиране. Последователност на ..

34.00лв.

Задтилък за приклад свд

Задтилък за приклад свд модел 1963 г.  за приклад от слоеста дървесина. Основни предимства: - намаляване на отката при изстрел с 20% - лесно монтиране - общо тегло на изделието ..

53.00лв.

Задтилък за приклад свдс

Амортисьор свдс за приклад от сгъваем тип, поставя се на сайга, тигър и аналози. - амортисьорът е направен от еластичен полиуретан - намалява отката при изстрел с 20% - лесен за поставяне ..

51.00лв.

Задтилък за приклад скс

Амортисьорът за скс се поставя на тилната част на приклада, при изстрел поема част от силата на отката. За сметка на амортизационните ребра се гаси силата на отката и става по-малък с близо 20%. За сметка на това просто устройство може да се подобри точността при стрелба, а също така и да се придоби..

40.00лв.

1 2 3 > >|
Покажи от 1 до 30 всичко 78 (всего 3 страниц)