Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Автоматна мушка за карабина Сайга 410 калибър

Автоматната мушка за карабина Сайга 410 е идентична с  оригиналната мушка на оръжията тип АК, настройката се осъществява със стандартен за целта инструмент-мушковод (по хоризонтала и вертикала). Мушката се монтира и закрепва с 2 болта (закрепва се на цевта на карабината). Изработена е от високо..

34.00лв.

База уивър за saiga

Една от най-дългите пикатинни бази, инсталирана на мястото на стандартната летва за прицелване, дава възможност за монтиране на колиматор или призматични прицелы. Поради дължината си диапазонът от настройки е значително разширен, което ще ви позволи да изберете най-добрия вариант за всяка стрелка. Н..

67.00лв.

База уивър за saiga 9
Винт мушката
Винта е монтиран в обикновена подложка мушката (усукани в резбата на пън с ключ от пушка пяна или мушководът). Винт ви позволява да регулирате линията на поглед вертикално.11.00лв.

Винт мушката за скс
Ключ за мушката svd
Мушка за saiga 12

Мушката за saiga 12 се поставя върху цевта на карабината, фиксира се с помощта на 2 винта, при поставянето е препоръчително да се използва фиксатор за резба. Материал на изделието- стомана. Мушката за saiga 12 дава възможност да се правят корекции както хоризонтално,така и вертикално. Пробната стрел..

47.00лв.

Мушка за sok 94

..

38.00лв.

Мушка за карабина Сайга 20

Мушката за карабина Сайга 20 е предназначена за монтаж на ловни карабини от типа Сайга, модели-20с, 20к и Сайга 20. Монтирането на стоманена мушка способства повишаване на точността на стрелбата и опростява прицелването и коректировката. Мушката за карабина Сайга 20 има механизъм, който позволява ре..

36.00лв.

Мушка за мосин
Мушка за свд

Мушка за свд е монтиран на куки "Тигър", вместо на редовните мухи, които нямат пламъка, продуктът е изработен от стомана, е направена корекцията вертикално (настройка на коноп) и хоризонтално (корекция на движеща се част). Обикновено този тип мухи, монтирани на Тигрите с съкратен барел, само на тези..

81.00лв.

Насадка мушка за сайга 12

Поставянето на допълнително оборудване на ловната карабина saiga във вид на висока мушка обединена с пламегасител, ще подобри точността на стрелбата с ловната пушка. Мушката за saiga има здрав крепеж - 2 болта за шестиграник, изделието е направено от здрава стомана. Благодарение на това, че мушката ..

75.00лв.

Насадка мушка за сайга 20

Мушката с пламегасител за saiga от 20 калибър е предназначена за използване от модификации на карабините: saiga 20,saiga 20с,saiga 20к. Конструкцията се фиксира здраво върху цевта на карабината с два болта, при стрелба дулната спирачка компенсатор намалява отката и съкращава страничното отклоняване ..

75.00лв.

Прицелна планка за saiga

Основни предимства от използването: - това изделие дава възможност без помощта на мушката бързо да се коригира прицела, да се дават нужните корекции, особено удобно е за оръжия, намиращи се върху двуноги, както за ловци, така и за военно използване. От дясната страна на планката е поставена пружинн..

93.00лв.

Сгъваема мушка уивър

Комплект на мушка за saiga. Материал на изделието- алуминий с висока якост. Тип на закрепването - планка вивер-пикатини (20мм). Това устройство за прицелване се сгъва при транспортирането на карабината. От дясната страна на устройството е поставен бутон-фиксатор, който служи за сгъването или разгъва..

68.00лв.

Покажи от 1 до 17 всичко 17 (всего 1 страниц)