Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Кръгче за ложа vpo 205
Кръгче е оборудван с стрехи за колана от двете страни, предназначен да фиксира предната част на ложа на Vpo 205 карбини, може да се използва и в комплекта за преобразуване на карбини saiga 12 калибър, за последващо монтиране на ложа от vpo или rpk с по-широка окова.

19.00лв.

Ложа за 410,308,7.62 saiga

№2   Saiga 308 ловен вариант, без антабка ..

37.00лв.

Ложа за fn fal 308 тактически
Тактическо ложа за добре познатата белгийска пушка fn fal 308, за да замени стандартната. След монтажа, ще бъде възможно да се инсталира различни допълнителни съоръжения на уивър летва. Също така, алуминиевото ложа осигурява висококачествено охлаждане на цевта, което е важно за интензивно снимане. За да се увеличи контролируемостта на оръжието, на долната летва се поставя допълнителна ръкохватка, а за работа на слабо осветени места или лов  има възможност за инсталиране на тактически фенер или лазерен указател. Прицел на типа колиматор може да се намира на цялата дължина на горната релса (по преценка на стрелеца).

97.00лв.

Ложа за saiga

Вариант № 2 (цвят черен) Вариант № 2 (дървен) ..

11.00лв.

Ложа за АК

Ложа за АК "Доминатор" Габарити на изделието Дължина: 165 мм Ширина: 45 мм Височина: 39 мм Тегло: 0,23кг Тактически предимства на изделието: 1.Възможност за поставяне на допълнителни аксесоари  2.По-добро охлаждане на цевта  3.Изработена е от високоякостна алуминиева сплав Д-16Т..

127.00лв.

Ложа за ак тръбен
Ложа за Вепръ Молот

Цевта на впо 205 е направена от пластмаса с добавяне на керамика. Керамичното покритие придава термична устойчивост и здравина на изделието. Изделието е изработено от устойчив полимер с добавянето на специална добавка, която придава на повърхността грапавост и осигурява противоплъзгащо свойство на ц..

68.00лв.

Ложа за Сайга

Ложата е предназначена за използване с карабини Сайга 12 калибър Размери: 165мм*56мм*43мм* Материал: В95 (7075) Тегло: 200гр..

105.00лв.

Ложа за Сайга 12, 20

Пластмасова ложа снабдена с допълнителна планка Пикатини, даваща възможност за поставяне на допълнителна тактическа предна ръкохватка. На ложата е добавена катарама за закачане на ремъка на оръжието. ..

57.00лв.

Ложа за Сайга 410

Ложата е преднадначена за използване с карабини Сайга 410, АК, Сайга МК. Изработена е от високоякостна пластмаса, има метална вътрешна част за охлаждане и предпазване от прегряване. Трите планки на ложата се монтират и демонтират по желание, което е голям плюс за военнослужещите използващи подцевен ..

79.00лв.

Ложа за СВД

Пластмасовата ложа за СВД с планка Пикатини позволява монтажа на двунога или допълнителна ръкохватка. Също така на планката може да бъде монтиран тактически фенер или лазерен целеуказател. Ложата е от две части, монтажа и на оръжието се осъществява по същият начин както и на щатната (заводската) ло..

57.00лв.

Ложа с планка пикатини
Ложа оборудван с два уивър, странични и долни летви. Страничната летва може да се използва за монтаж лазерен целеуказател или бързомера на специална ъглова скоба (45 градуса). Долната летва обикновено се използва за монтаж двуноги и различни ръкохватки снабден със система за закрепване уивър. Ложа изработен от полимер с добавяне на метални елементи, за да се даде твърдост на структурата.

Използва се главно за saiga и ak със стандартна база 165мм

56.00лв.

Ложа с полуложа за АК и Сайга с планки Пикатини

В последно време се произвеждат множество варианти на ложи и полуложи за АК-знаменитият в цял свят автомат Калашников. На ложите и полуложите за АК се поставят допълнителни приспособления (планки Пикатини) за монтаж на спомогателно оборудоване, такова като различни ръкохватки, двуноги, колиматорни м..

85.00лв.

Ложа с полуложа за АК М-70

Ложата с полуложа М-70 е с дължина на ложата 165мм и дължина на полуложата 125мм. Ложата и полуложата са изработени от високоякостна алуминиева сплав, оборудвани са с 4 планки Пикатини позволяващи използването на допълнително оборудване. Тактическата ложа с полуложа   М-70к, е предназначена за ..

85.00лв.

Ложа сайга 12, 20 калибър
Ложа обикновен полимер за сайга 12 и 20 калибър е подходящ за подмяна на дървено ложа. Този ложа оборудван от двете страни със специален модел, който осигурява по-надеждно сцепление на оръжия. В долната част на леглото има дупка под винта с антабка.

19.00лв.

Ложа шперплат ак
Накладка за планка Пикатини (RIS cover)

Накладка за планка Пикатини (RIS cover) 20мм полиуретанова, осигурява удобен хват на тактическата ложа и предпазва релсата от замърсяване. Използването на накладките придава на оръжието по-симетричен вид. Обикновено в комплекта влизат 11 накладки, но при монтиране на допълнително оборудване на ..

2.00лв.

Планки Пикатини за полуложа Прайм

Тактико-технически характеристики: Дължина: 105 мм Ширина: 21 мм Височина: 10 мм Тегло: 0,08 кг Основна функция: Закрепване на допълнителни аксесоари върху полуложата Особенности на продукта.  1.Изработени са от висикоякостна алуминиева сплав Д16Т 2.Притежават устойчиво защитно покр..

90.00лв.

Пластмасова полуложа с Пикатини

Пластмасова полуложа с Пикатини за замяна на заводската полуложа. Монтира се на АК и карабини Сайга на базата на АК Ред за монтаж на полуложата: 1. Свалете полуложата с газовата тръбичка от оръжието, стиснете я с клещи и завъртайки на 180 градуса демонтирайте заводската полуложа - Стандартна..

24.00лв.

Полиуретанови накладки за планки Пикатини (RIS cover)

Дълги полиуретанови накладки , предназначени за покриване на Пикатини релсите на всички видове тактически ложи и полуложи. Всяка полиуретанова накладка заменя 3 стандартни къси накладки...

14.00лв.

Полуложа Вепръ Молот
Накладката върху газовата тръба на вепр молот е направена в допълнение към цевта на впо 205,  използван е идентичен материал – издръжлива пластмаса с добавяне на керамика и добавяне на добавка, която придава грапавост на повърхността на изделието. Накладката се монтира в замяна на стандартната, монтажът на изделието не изисква някакви специални умения.

34.00лв.

Полуложа за saiga

Пластмасово покритие е предвидено за инсталиране на редовна тръба пари на ловни карабини сайга, глиган въз основа на акм, вепър. Монтажът е възможен на мястото на стандартна облицовка от дърво или пластмаса. Отличителните черти на продукта са гофрирана външна повърхност.   Вариант № 2 ..

5.00лв.

Полуложа за ак
Полуложа за АК Прайм

Дължина: 125 мм Ширина: 40 мм Височина: 33 мм Тегло: 0,09 кг Возможности и характеристики на изделието  1. Възможност за монтаж на допълнително оборудване  2. Подобряване на охлаждането на цевта чрез по-добра вентилация 3. Материалът от който е изработено изделието е високоякостна..

93.00лв.

Полуложа с планка Пикатини за АК

Тактико-технически характеристики: Материал: сплав Д-16Т Тегло: 75 гр. Размери: 98х 39 х 50 (мм) Поставя се върху газовата тръбичка на мястото на заводската полуложа. Изработва се чрез струговане като монолитен детаил...

85.00лв.

Тактическа ложа за карабина СКС

Тактическа ложа за карабина СКС с четири планки Пикатини. Карабината СКС дълго време е на въоръжение в Съветската армия, по точност и далекобойност превъзхожда автомат Калашников. Карабината СКС е била изнасяна в много страни и е приета на въоръжение в редица страни в Азия.   Карабината е..

85.00лв.

Тактическа ложа с полуложа

Тактическата ложа с полуложа (дълга, за карабина ловно изпълнение) е изработена от високоякостен алуминий, има 4 релси Пикатини (20мм). Може да се използва с карабини Сайга-М, Сайга 7.62*39, Сайга 223, Сайга-410. Използвайки дадения продукт получавате: - четири дълги релси на които може да бъде мо..

85.00лв.

Тактическа ложа с полуложа за АК с четири планки Пикатини

Този модел е подобрена версия на предишни модели. Промените са засегнали системата за закрепване в долната част на ложата. Конструктивно е променен механизма за закрепване, който сега позволява по-здраво и сигурно закрепване на тактическата ложа към оръжието. В комплекта са добавени фиксиращи скоби ..

85.00лв.

Тактическа ложа с полуложа за тунинг на Сайга 12

Продукта е снабден с четири релси Пикатини, изработен е от авиационен алуминий, горната релса е разположена върху полуложата може да се демонтира (ложата може да се изпалзва и без нея).  Може да се използва със следните оръжия: Сайга 12, Сайга 12С, Сайга 12К, Сайга 20, Сайга 20К , и други ка..

99.00лв.

1 2 > >|
Покажи от 1 до 30 всичко 31 (всего 2 страниц)