Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Антабка за двунога
Двунога (34-54 см)
Двунога 34-54см металът, монтиран на всеки карабина, има 4 крака с дължина на позицията. Краката са снабдени с гумени крикове.
Тегло на продукта: 430гр
Материал на продукта: Авиационен алуминий 3мм
Вариант № 2 (40-69 см. цена 83 лв.)

61.00лв.

Двунога под уивър регулируема

За да се подобри качеството на изстрела към оптимално устройство разстояние могат да се регулират двунога. Инсталиране на Picatinny релса weaver фиксиране - с помощта на бързо затягане, което, ако е инсталиран на постоянна основа може да бъде заменен от стандартен болт, обработени връзка заключване ..

94.00лв.

Двунога ръкохватка

Идеята да се свържат стойката и тактическата ръкохватка първоначално е имала успех, като се вземат предвид теглото на двуногата и теглото на ръкохватката отделно, получава се, че се спестява значително на общото тегло на карабината, а това е важен момент, особено когато понякога ходиш по 10 - 15 км ..

78.00лв.

Сгъваема телескопична двунога

Сгъваемата телескопична двунога за карабини Сайга е предназначена за монтаж на различни типове оръжие. Монтира се на ложа снабдена с универсална планка «Weaver Пикатини». Фиксацията на двуногата се осъществява чрез стягащ винт. Привеждането на двуногата от бойно в походно положение и обратно става ч..

196.00лв.

Телескопична двунога под уивър

Телескопични двуноги с определено място за планката вивер. Тип на закрепването –бързо свалящ се механизъм с ключалка. Двуногата е направена от алуминий, със стоманени елементи, крачета са снабдени с гумени възглавници. Отдолу на двуногата е инсталиран болт за регулиране, с помощта на който корпуса н..

93.00лв.

Шпайкове за двунога

При снимане с двунога, инсталиран на земята или покритие от пясък, няма да е излишно да ги фиксирайте здраво. За да направите това, най-лесният начин да ги залепите в земята, острите шипове ще влязат плътно в почвата и ще гарантират стабилизирането на карабината при снимане. Шипове са взаимозаменяем..

16.00лв.

Покажи от 1 до 8 всичко 8 (всего 1 страниц)