Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Сравнение на стоки (0)


Двунога под уивър регулируема

За да се подобри качеството на изстрела към оптимално устройство разстояние могат да се регулират двунога. Инсталиране на Picatinny релса weaver фиксиране - с помощта на бързо затягане, което, ако е инсталиран на постоянна основа може да бъде заменен от стандартен болт, обработени връзка заключване ..

94.00лв.

Двунога ръкохватка

Идеята да се свържат стойката и тактическата ръкохватка първоначално е имала успех, като се вземат предвид теглото на двуногата и теглото на ръкохватката отделно, получава се, че се спестява значително на общото тегло на карабината, а това е важен момент, особено когато понякога ходиш по 10 - 15 км ..

78.00лв.

Сгъваема телескопична двунога

Сгъваемата телескопична двунога за карабини Сайга е предназначена за монтаж на различни типове оръжие. Монтира се на ложа снабдена с универсална планка «Weaver Пикатини». Фиксацията на двуногата се осъществява чрез стягащ винт. Привеждането на двуногата от бойно в походно положение и обратно става ч..

196.00лв.

Телескопична двунога под уивър

Телескопични двуноги с определено място за планката вивер. Тип на закрепването –бързо свалящ се механизъм с ключалка. Двуногата е направена от алуминий, със стоманени елементи, крачета са снабдени с гумени възглавници. Отдолу на двуногата е инсталиран болт за регулиране, с помощта на който корпуса н..

93.00лв.

Шпайкове за двунога

При снимане с двунога, инсталиран на земята или покритие от пясък, няма да е излишно да ги фиксирайте здраво. За да направите това, най-лесният начин да ги залепите в земята, острите шипове ще влязат плътно в почвата и ще гарантират стабилизирането на карабината при снимане. Шипове са взаимозаменяем..

16.00лв.

Покажи от 1 до 5 всичко 5 (всего 1 страниц)