Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Бързомер р1х20 avis

  • 210.00лв.
Продуктът от затворен тип е доста компактен и е създаден за високоскоростно снимане от разстояния до 100 метра от целите, които правят движение. Бързомер р1х20 avis се завръща в момента на изстрел от..

  • Модел: Бързомер р1х20 avis
  • Наличност: В наличностПродуктът от затворен тип е доста компактен и е създаден за високоскоростно снимане от разстояния до 100 метра от целите, които правят движение.
Бързомер р1х20 avis се завръща в момента на изстрел от оръжието на калибри, предназначени за лов, както гладко, така и назъбено.
Дизайнът на зрението дава възможност да се наблюдава едновременно с две очи. Предаваното изображение почти не се изкривява и образуваното зрително поле е максимално допустимо. Колиматорът е проектиран за непрекъснат 70-часов работен процес (с включен етикет).
Описание на продукта
Затвореният тип тяло предпазва зрението от влага, мръсотия и прах и е предназначен за температурен диапазон -40 ° C / + 50 ° C и относителна влажност ≤ 93% (при + 25 ° C).
Предвидена е фабрична настройка на продукта от паралакса (50 метра разстояние). Не се установява механизмът на самонастройване.
При проектирането на визуалния обект, се прави визуална маркировка в вариант "точка" (размер 2 MOA) с червен цвят. На разстояние 100,0 метра покрива площ от 6 см.
Бързомер р1х20 avis има ръчно регулиране на яркостта на луминисценцията (интензивността). В тази връзка работи в ярка слънчева светлина и в гъст здрач, адаптирам се към фона и нивото на осветеност.
При максимална яркост на маркировката за насочване, обикновената батерия CR2032 ще продължи 20 часа непрекъсната работа.
На видно място има барабани на помирение, на които са записани с цена от 1 MOA.
Минималното допустимо разстояние между бързомер и стрелката за очите не трябва да е по-малко от 70 мм.
Продуктът е прикрепен към оръжие, оборудвано с релса уивър.
 
Бързомер р1х20 avis
Напиши отзив
Примечание: HTML не се подържа! Исползвайте обикнове текст.
Лошо           Добре
Препоръчани
Планка за бързомер

Планка уивър е инсталиран на мястото на обикновен прицелна планка, обикновено се използва под бързом..

27.00лв.