Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Приклад с пистолетна ръкохватка с лесен монтаж на Сайга

  • 210.00лв.
Приклад с пистолетна ръкохватка.  (пластмасова ръкохватка и метален переходник) Голямо количество карабини «Сайга» и «Вепр» се произвеждат в удобен «ловен вариант». Обикновено това изпълнение е с дъл..

  • Модел: Приклад с ръкохватка за Saiga
  • Наличност: В наличностПриклад с пистолетна ръкохватка.  (пластмасова ръкохватка и метален переходник)
Голямо количество карабини «Сайга» и «Вепр» се произвеждат в удобен «ловен вариант». Обикновено това изпълнение е с дълга ложа и приклад с пистолетна ръкохватка (съвместен в стандартната конструкция). Даденият приклад се монтира директно в цевната кутия на оръжието, а фиксацията се осъществява от два винта в горната част. Тази конструкция е практична и надеждна. Ако възникне необходимост от монтаж на телескопически приклад на карабина в изпълнение «ловен вариант», то за монтажа трябва да се използва въпросният комплект-приклад с пистолетна ръкохватка.
      Конструкцията на комплекта е разглобяема и позволява да се монтира практически всеки телескопичен приклад с метална тръба и резбово съединение по подобие на оръжията тип М-16/4. Фиксацията на приклада в ръкохватката се осъществява така: в отверстието с резба се завинтва тръбата на  приклада, а на нея се монтира корпуса на приклада и се затяга отзад с фиксиращата приклада гайка (най-разпространеният вид фиксация).
    При затягането на винта, корпуса на приклада влиза в изреза, предвиден за целта в ръкохватката. Благодарение на приклада с пистолетна ръкохватка стрелецът може да регулира дължината на приклада съобразно дължината на ръцете си. Прикладът с пистолетна ръкохватка се монтира на карабини: Сайга 410, Сайга 308, Сайга М, Сайга 12 и т.н. 
Приклад с пистолетна ръкохватка
-вариант на приклада № 2 
Приклад с пистолетна ръкохватка
-вариант на приклада № 3
Приклад с пистолетна ръкохватка
Ред при монтажа на сгъваемия преходник (адаптер) на телескопичен приклад:
Вид на комплекта за монтиране
Приклад с пистолетна ръкохватка

1. Монтираме сгъваемия преходник (адаптер) в ръкохватката на приклада

Приклад с пистолетна ръкохватка
2. Монтираме приклада и фиксираме гайката 
Приклад с пистолетна ръкохватка
3. Вид на сглобената конструкция на приклада на карабина Сайга
Приклад с пистолетна ръкохватка
 
Напиши отзив
Примечание: HTML не се подържа! Исползвайте обикнове текст.
Лошо           Добре