Пн. - Петък. 10:00 - 17:00

Събота-Неделя 12:00 - 17:00

kontakt@saigaclub.com
Категории

Блог


Тунинговане свт

04.04.2019 Преглеждания: 787

Външният и вътрешният преработи на легендарната пушка Токарев могат да бъдат разделени на няколко етапа. Външни тунинговане:  - Монтаж на полиуретан задтилък - амортисьор, който позволява да се намали импулса на откат при стрелба - Монтаж на регулируема под бузата на обикновения летва, ще се увеличи удобството на насочване. - Подмяна (ако е необходимо) на обикновения прицелна летва на прицелна летва на тип картечница с възможност за настройка на снимане. - Монтаж на странично..

Тунинговане пистолет макаров

03.04.2019 Преглеждания: 6722

Преработи и подобряване на пистолета макаров (ПM) може да се състои от няколко неща: - монтаж на анатомични, гумени ръкохватка - монтаж ръкохватка с интегрирана горна летва уивър (под бързомер) - монтаж ръкохватка с лазерен показалец - промяна прицелна летва на по-закачливите - монтаж на по-обемен пълнител - добавяне на капак, оборудван с уивър летва отпред, за монтаж тактически фенер с лазерен показалец. Най-актуално е последната точка, тъй като външната броня не само ще ..

Тунинговане на оръжие

11.07.2016 Преглеждания: 3858

Тунинг на карабини «Сайга»   Ловната карабина «Сайга» е едно от най-популярните ловни оръжия сред ловците по света. Причината за неговата популярност е в неговата  исключителна надежност, тъй като оръжието е създадено на базата на легендарния автомат Калашников. Въпреки своите забележителни технически характеристики и изключително удобство карабините «Сайга» много често биват модифицирани и тунинговани. Това се прави с цел значително да бъдат подобрени дадени характеристики на оръжие..

Приклад с пистолетна ръкохватка

16.12.2015 Преглеждания: 2308

Карабината Сайга в класическо изполнение (ловен вариант) има приклад преминаващ в ръкахватка. Приклада надежно се монтира в цевната кутия, фиксира се от 3 болта. Но какво може да се направи ако стандартният приклад не е достатъчно дълъг за вас? Единственият вариант е монтирането на приклад с пистолетна ръкохватка. Основната част на конструкцията това е ръкохватката съвместена с преходник монтиран в нейния корпус. Приклада се добавя след монтажа на самата ръкохватка, тръбата на приклада се навива..

Аксесоари за Saiga 12 калибър до 9 мм

08.04.2014 Преглеждания: 1931

Аксессуары для сайги Аксесоари за Saiga карабина Saiga е най-популярните ловни и спортни оръжия в света. Тази надеждна полуавтоматична карабина е направена на базата на известния Калашников пушката. При производството на ловни оръжия се основава на база AKM (AKM). Saiga направени в почти всички калибри, вариращи от голям калибър ловно 12 и завършва с 9 милиметра спортове патрон. В Русия по-специално е широко използван пушка Saiga 12 калибър , така че почти всеки ловец..


Покажи от 1 до 5 всичко 5 (всего 1 страниц)
Последние отзывы